kako dolgo uvajanje? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

J.L. -> kako dolgo uvajanje? (20.1.2009 22:35:00)

moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je stara 9m, pa še vedno vsako na novo probano živilo uvajam po 3dni, čeprav od mnogih mamic slišim, da pri teh m več ne komplicirajo glede tega in enostavno ponudijo, brez da bi to isto živilo ponudile še par dni zapored zaradi morebitne reakcije na hrano. kdaj ste prenehaale?

Anonimen -> RE: kako dolgo uvajanje? (20.1.2009 22:38:07)

Jaz sem začela z uvajanjem GH pri 4-ih mesecih, pa nisem nikoli uvajala ene vrste hrane 3 dni, pa potem spet naprej... Sem en dan eno živilo (seveda v "normalnih" količinah za prva uvajanja), potem drugi dan že kakšno drugo živilo. Nisem nič komplicirala tako kot pri prvem otroku in je bilo vse OK. Moje mnenje je, da če otrok ne bi sprejel določenega živila bi se že takoj to pokazalo. Do zdaj je bilo vse OK. Seveda ji pa dajem samo tisto hrano, ki je predpisana za njeno starost.

Anonimen -> RE: kako dolgo uvajanje? (20.1.2009 22:44:04)

Midve sva priceli z uvajanjem okoli dobrih 5mesecev.Je slo sprva zelo pocasi,ko je steklo pa po tri dni isto zivilo.Zdaj bo kmalu 8m in ce kaj novega dobi,sicer ne uvajam 3dni,vendar je tisti teden samo ena nova GH.Zaenkrat je vse BP,vendar pa,nikoli se ne ve,zato je bolje pocasi.

nuala -> RE: kako dolgo uvajanje? (21.1.2009 10:00:02)

Nisem imela prav uvajanja v tem smislu, razen prvi mesec, torej do 6. meseca, z gosto hrano sem zacela malo pred 5. mesecem.

kajajaka -> RE: kako dolgo uvajanje? (21.1.2009 11:13:49)

po 3 dni sem uvajala le prvi mesec prvo živilo iz skupine- npr. citrusi: pomarančo 3 dni, mandarino potem nisem posebej uvajala, ampak sem jo le malo opazovala, če bo reakcija....

Stran: [1]