TABLETE PROTI AKNAM (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

KMALU -> TABLETE PROTI AKNAM (13.4.2005 13:13:09)

Zanima me ali lahko tablete proti aknam vplivajo na kvaliteto sperme.. Moj jih je sicer nehal jemat pred kaksnim letom, a ker ima spet majhne problemcke, bi jih rad ponovno vzel.. Jaz pa se bojim, da bi to kaj vplivalo na "delanje otroka"..:zmeden:

puri -> TABLETE PROTI AKNAM (13.4.2005 13:40:52)

Ne vem,.....jaz bi vprašala dr. Pušenjaka!

baguSka -> TABLETE PROTI AKNAM (13.4.2005 14:57:17)

Odvisno od tega kakšne tablete so. Jst sm jemala
hormonske in bi definitvo škodvale mali pikici.:(

*KAJA* -> TABLETE PROTI AKNAM (13.4.2005 17:43:45)

Katere tabletke pa je jemal?
Po mojem ni panike.

mujcek -> TABLETE PROTI AKNAM (14.4.2005 9:55:43)

meni je pred nekaj leti dermatolog predpisal neke tablete, kjer sem nujno morala jesti še KT, da slučajno ne bi prišlo do problemov. Čez kako leto so se mi spet pojavile in v lekarni so mi svetovali, da je boljše, da jih ne uporabljem, ker lahko negativno vplivajo na rodila oz. zanositev.:(

Tako, da ko ni uspelo, sem po eni strani krivila še tiste tablete-saj nikoli ne veš; mislim, da je boljše, da jih tudi tvoj ne uporablja (če škodijo ženski potem verjetno tudi moškemu????):zmeden2:

MašaS -> TABLETE PROTI AKNAM (14.4.2005 10:38:19)

Zdravo Mujcek!

Zanima me, katere tablete si jemala proti aknam. Namreč tudi jaz sem imela ene antibiotike (GEOMICIN), zraven pa sem morala jemati še Diane 35. Mi je pa dermatolog rekel, da obstajajo še hujše zadeve, ki pa mi jih na koncu vendarle ni predpisal.

Tudi jaz krivim vse možno, ker že dve leti ne morem zanositi...

MašaS

mujcek -> TABLETE PROTI AKNAM (14.4.2005 10:52:39)

Žal se ne spomnim, katere so bile; jedla sem jih eno leto, ampak po nekaj mesecih so se ponovno pojavile :)

Cena je bila 10.000 za en paket (dovolj za en mesec), tudi splošna zdravnica me je opozorila, da moram nujno jest še KT, tako da so verjetno bile pošteno škodljive za nosečnost :grrr:

Stran: [1]