lana luna -> RE: Septembrski sončki-3. del............ :) (3.2.2009 17:17:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Še eno vprašanje: Leno še vedno izključno dojim. Zadnje dni mi spet je bolj po malem, čeprav je to pri dojenju vedno catch, ker nikol ne veš točno, kolk otrok poje. Mleko še vedno priteče, torej ga še imam. Ponoči punca tud prav lepo spi, od devetih do štirih, petih in potem do osmih. Torej se hraniva samo enkrat. Se mi zdi, da če bi bla lačna, ne bi spala tolk časa v kosu. No, zdaj sem pa nadologvezla. Zanima me, a naj ji ponudim kak dodatek. Po eni strani tega ne želim, ker bi potem lahko zmrdala dojenje, po drugi strani pa ne vem, če je Lena res sita. Imate kako podobno izkušnjo? pr men je isto, ampak se sploh ne obremenjujem, ker če ne joka očitno ni lačna. mislim da bi ti že znala povedat če bi bla lačna. tut Sara se včasih ekspresno naje, pa mislm da ni site, ampak ker noče več je ne silim. je pa tut ta fora, da če si pa hočem načrpat mlek pa včasih sam 40 ml načrpam,. in sem že dodatek kupla, ker sem mislna da mi mlek usiha, ampak očitno ga je dovolj, če tamala ne protestira. sej pravjo, da otročki več potegnejo ven kor črpalka.
|
|
|
|