Marsy -> RE: Septembrski sončki-3. del............ :) (3.2.2009 11:13:18)
|
Za vikend smo se mal razgovorile o hujšanju. Sam sem rekla, da ne bom več na forumu najedala s tem. Tako da s tistimi, ki se spravljajo k hujšanju, debatiramo preko maila ali ZS. Na kratko: zelo veliko se ubadam z izobraževanjem glede zdrave prehrane. Sprobala že ne vem kaj vse in prišla do čist preprostih ugotovitev. Odpraviti je treba vzrok za zdravstvene težave, ne pa se ubadat s posledico. Tudi debelost ponavadi ne nastopi samo iz tega razloga, da preveč jemo. Vzroki so drugje, pa se jih ne odpravi, zato začasno že zbijemo dol nekaj kg, sam nikoli ne ostane tako. Pa še matramo se, da shujšamo. Sam to ni dolgoročna rešitev. Ena od primernih možnosti je tudi Herbalife, vendar ne samo to. Pred leti sem se bavila s tem in zdaj spet mal mislim v zvezi s tem pomigat, ker bi i prav prišel dodaten denar, ker varčujem za papigo (bom pol slikce dala na forum). In ker kamorkoli pridem, vsak vpraša, kako da se mi nič ne pozna, da sem rodila, mal tuhtam, če bi bila spet mal aktivna. Zdej pa res ne bom več 'javno' o tem, prav? Sicer še nobena ni rekla, da ji gre na živce, gre pa meni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
|
|
|
|