petra1978 -> RE: Septembrski sončki-3. del............ :) (2.2.2009 21:34:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Evo, Kaja je tudi v svoji postelji in spi (trkam). Zdej pa še jst šibam se umit in sama v posteljo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] . Petra, a si ti široko povijala? Meni so svetovali do 2. pregleda kolkov, ki ga je imela Kaja pred dobrim mesecem in do takrat smo imeli še bombažne plenice in je bilo res olajšanje, ko tega ni blo več. Je tud mala cel dan ful brcala, ko smo jih stran vzeli. Jaz nisem ravno strokovnjak na področju dojenja in se tudi kdaj isto vprašam, če bi Kaja pojedla več, če bi bilo mleka več. Ampak na pregledu so rekli, da je z njo vse OK. Je pa res, da ko je lačna, tak halo naredi, da po mojem bi vedela, če premalo dobiva. Upam... No, lahko noč. Marsy, široko sem ga povijala do 3 meseca, potem pa še samo ponoči. Oz. ne vem, če je bilo to prav široko povijanje: zmajček in ena tetra plenička. Čez dan sem ga pri 3 mesecih nehala tako povijat, ker je ful užival, ko je imel proste nogice in itak je bilo v porodnišnici z kolki že vse OK.
|
|
|
|