pf -> RE: Septembrski sončki-3. del............ :) (25.1.2009 10:33:51)
|
Jutro. Naša že tudi spančka. Se je nekaj čez sedem vstala, pa sma do osmih še počivali, zdaj pa je ob desetih zaspala spet. Gold fish a ponoči se ne sme imeti gor jantarjeva ogrlica? Na navodilih, ki so bila zraven ni nič pisalo, ampak itak me je bilo malo strah, da je ne bi ribalo preveč. Nisem vedela, a tam na avstrijski je pisalo gor? Lara valjda je bolj enostavno brez moških. Malo je takih, ki znajo z malimi otročki, sam še strečt je treba dedce, tak da ni neke opasne koristi, vsaj v tej smeri ne. Moj danes sanja kopanje, da bi šla popoldne. On bi kar še nekam šel in ne pomisli na Lano. Saj včasih greš kam, ampak skozi je pa ne morem nositi revice k mami. Če bi bil sonček bi še rekel, da greš za dve uri na kopanje in bi moji šli ta čas z vozičkom ven, če pa ne, pa postane otročku že tečno potem, pa flaške ne mara, s sokom je pa tudi ne moreš zamutiti v nedolgled. Zdaj bo šel sam in jaz bom še v nedeljo popoldne kot že dneve in tedne , mesce poprej sama rihtala otročka. Itak pa mi je tak vseeno, če gre, ker previl jo je mogoče petkrat, pa še to naspol, druga pa tak tudi ne zna kot vprašat kam jo dam. Malo sem zatežila, ampak sem tudi utrujena in brez energije. Samo gospodinjim še zadnje čase.
|
|
|
|