arabela* -> RE: Septembrski sončki-3. del............ :) (5.2.2009 22:02:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Zdaj mam pa še jaz eno vprašanje glede kopanja naših pobalinov-jaz sem Lovra do zdaj kopala v banjici (tisti od recinkota) v njegovi sobi, ker v kopalnici nimam prostora za brisačo in ostale stvari. In do nedavnega je blo ok, ker je v najslabšem primeru samo malo pobrcal in kako kapljico ven poškropil. Pred 2 dnevoma pa je pogruntal, kako fajn je če reeeees brcaš in danes smo imeli sobo dobesedno poplavljeno, ker je na koncu brcal že skoraj na suhem. Itak je cvilil in vriskal zraven, midva sva se krohotala z njim ampak dejstvo je, da se tako ne moremo več kopat, ker je v sobi parket. Zdaj pa končno vprašanje-kaj zdaj? Malo banjico v veliko banjo? Fliperja v veliko banjo? Fredov obroč? Kaj ve uporabljate in kdaj ste začele? Kako jih potem zavijete in oblečete, če nimate prostora v kopalnici? Sedi zaenkrat samo ob konkretni opori z vseh strani... mi imamo enak problem.. Veš kaj smo mi pri Aneji naredili,smo banjico dali v tuš kabino....danes sem Mariso sama kopala,pa je tudi tak brcala,se ji ful dopade...... Jaz jo zavijem v brisačo,pol pa nesem na postlo,kjer je zavita v brisačo in koco.Pa itak fuuuul zakurim,pol jo odkrijem,ker noče bit dolgo pokrita....
|
|
|
|