morango -> RE: Septembrski sončki-3. del............ :) (21.1.2009 18:01:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Imamo pa še smotane poljske pamperske na zalogi. Kak klump je pa to. Komaj čakam, da jih porabim, ampak jih noče zmanjkati, ker mullerjeve uporabljam vmes, ker so sto in ena proti poljskim pamperskam. Kake so pa avstrijske trojkica pa ne vem, ker smo imeli samo enkico avstrijsko, tiste pa so bile naše tudi iste kvalitete. Vidim edino, da je velika razlika med active baby in baby fit tako v vpojnosti, vonju in materialu. Cela znanstvenost so tele pleničke. mi tud imamo te poljske, zato jih pa zdaj ful nucam, da se jih rešim že enkrat..... avstrijske baby dry so super, pa ob starneh imajo elastično ko te poljske nimajo.... sem zadnjič dala obe plenici skupaj, to te točno kap..... našemu premoči samo zato, ker ob straneh niso lepo rezane, pa ne moreš lepo zapognit kot na avstrisjkih(nemških) mi imamo pa plenice Fixies... in so res super... nikoli ne premoči ponoči... ob rojstvu smo uporabljali tudi pampers, ampak je potem dobil rdečo ritko, pa je patronažna rekla naj zamenjamo pleničke, pa je bilo potem res takoj boljše Evo, da vidim, če znam vsa mnenja spredalčkat. Mi pa s plenicami nič kaj ne kompliciramo. Premoči ji ne, tako da zdaj uporabljam milerke pa eko iz Müllerja in iz DM. Skratka, sem imela pamperske iz Müllerja, nemške, pa je edino pri njih kakec ven ušel. Pa še bl plastične se mi zdijo.
|
|
|
|