Izcedki iz nožnice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

LERO -> Izcedki iz nožnice (20.1.2009 18:23:36)

Pa še eno vprašanje glede izcedkov iz nožnice. Že pred nosečnostjo sem imela beli tok. Zdaj pa to že prerašča v čudno zadevo. Včasih gredo ven kar tak kot pri menstruaciji (sluzasto, drugič trši strdki), le da je rumenozelene barve.

G imam komaj 11. 2. Mogoče mi bo uspelo prit do njega že ta četrtek, če bo delal.

Kaj lahko naredim?

bskrle -> RE: Izcedki iz nožnice (20.1.2009 19:37:14)

Meni predpiše svečke. Vagisan ali kaj močnejšega.

kaminek -> RE: Izcedki iz nožnice (21.1.2009 7:44:26)

jst sm na začetku nosečnosti imela povečan tok, nato čedalje bolj, tako kot si opisala. ampak zdej v drugem 3.mesečju imam čisto normalen tok. po moje je zaradi tega, ker se vse začenja razvijat. če te ne peče ali oli je po moje ok, sam pa vseen vprašaj G.

pokec3609 -> RE: Izcedki iz nožnice (21.1.2009 8:15:43)

Jst sem imela isto rumeno( kot smrkelj se je vleklo no) včasih tudi mal na zeleno, pa sem to povedala G, pa mi je rekla da to ni nič nevarnega.
Moram pa rečt, da je minilo, zdej v 21 tednu ga recimo nimam več, prej je bila pa katastrofa,me je blo skoz strah, da bo kakšne drugačne barve kot pa rumen.

Anonimen -> RE: Izcedki iz nožnice (21.1.2009 17:23:43)

Enako, rumeno-zelene kuglice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], obakrat je šlo za glivice, predpisala svečke in brez recepta sem kupila v lekarni VITAgyn C po nasvetu G, ker se mi to kar naprej ponavlja. Ta krema vzdržuje stalno kislost nožnice, deluje protibakterijsko in protiglivično...ampak najprej omeni svoji G da se malo pozdravi z konkretnimi svečkami potem pa to kot preventiva.

Stran: [1]