Anonimen
|
Jaz pa nečesa ne razumem, morda zato, ker imam sama težave (krvavitve). In sicer tega, da imate bolniško (verjetno ne brez razloga, ali pač?!?), potem pa se sekirate, ker bi rade hodile po trgovinah okoli, pa vas je strah, da vas ne bi dobili? A ni bolniška zaradi vas in vaše bebe in ne zato, da goljufate komisijo? Ne, ne mislim, da moraš biti 24 ur na dan v stanovanju, meni niti sprehod ni ok in vem, kako hudo je to. Ampak šopingi in podobno pa... kaj jaz vem. Da tvegam, da bo potem kaj še bolj narobe? Ne hvala. Pa ne zaradi komisije, zaradi bebe! Pa še nekaj me moti. Vem, da so primeri, ko ženske dobijo bolniško re bolj na lepe oči kot kaj drugega, in zoprno je, ko potem take dejansko samo letajo okoli in se imajo fajn, zaradi komisij in tega, ker se sistem izkorišča, pa potem po možnosti nasrkajo tiste, ki dejansko samo za pol ure zapustijo dom, da gredo po sadje v bližnjo trgovino ali na sprehod, da sploh vidijo, kako izgleda svet zunaj štirih sten... Brez zamere, morda se kateri zdi nesramno, da sem tako neposredna, ampak res ne razumem, zakaj bolniška - za varnost in zdravje ali za dopust?
|