Anonimen
|
mogoče pa vsam nebi smela popolnoma nič rečt, ker seveda, vsak v svoj rog tuli. s to mamico, ki sem jo omenila, nimam jst nikakršnih problemov. sva že vse rešili, problem ima ona sama, ne vem al s sabo al s čim že. no, pa nismo tu zato da raglabljamo o tej mami. hočem povedat samo to, da niso vse stvari samo bele in črne. in proti mamicam ki so brezposelne nimam niti najmanjše pripombe. sm že v enem postu napisala, da je to stvar posameznika, in mene se to res ne tiče. vem da je dandanes tudi težko dobiti službo. hotela sem samo malo bolj opisat primer. in ta otrok, od te mamice, ni veliko bolan. je med bolj zdravimi otroki in je redno v vrtcu. vem, da ga mama plača, kot ga vse, in zato pričakujete da bo za vse poskrbljeno, samo nekaterim staršem to ni nikoli dovolj. starši vidi(te)jo samo svojega otroka, vzg. jih mormamo 14. verjemte, imam najlepši poklic kar si ga lahko zamislim in srečna hodim v službo. vem da delam odgovorno in vestno, zato me pa včasih take pripombe motijo. vam tudi najbrž ni vseeno, če vam kdo v službi kar naprej pod prste gleda, ali pač? vaša služba je taka, moja pa pač taka. MAŠKA Jaz bi rekla samo tole... otroci v vrtcu niso bolani zaradi odprtih oken, ampak zaradi virosov, ki se prenašajo iz enega na drugega. In prostore, kjer se giba toliko ljudi, je definitvno treba zračit. Se pa strinjam, da ni pa za pretiravati. če so to igralnico res prezračevali 2 uri, potem niso lih ok. res pa je, kot ste nekatere že napisale-mogoče so bila okna vmes zaprta, ali pa otrok sploh ni bilo v igralnici. nam so septembra brusili parket, in smo bili v sosedjji igralnici, v naši pa okna na polno odprta.pa je bil spet vik in krik, da delamo prepih. Torej? mogoče res ne bi bilo slabo, da stvar preverite, se pogovorite z vzg. ali pač s komerkoli, in šele potem sodite.
|