gnoj v norici (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Jejica -> gnoj v norici (20.1.2009 16:21:02)

Pozdravljeni,

vem, da je tema na norice že dobro prečesana vendar nikjer nisem zasledila podobnega primera. Namreč moja hčerka ima danes že 5 dan norice, ki so se naredile po celem telesu. Je zelo neješča in tudi vročina je prisotna že 3 dni, najvišja je ponoči. Načeloma poleg nerazpoloženja in slabega apetita nisem zasledila nobenih drugih znakov, vendar sem danes videla, da se ji je norica, ki jo ima pod učkom napolnila z gnojem. Res je da pogosto joka in solzice skoz vlažijo to noričko pod učkom. Zdaj pa se bojim, da to ni v redu da je postala čisto bela in zelo nabrekla.

Prav tako ji skoz teče iz noska in zelo hudo kašlja, kljub temu da ji dajem sirup za izkašljevanje. Za norice ji nisem dala nič drugegea kot sirup claritin. Prosim če mi lahko svetujete če ste imela podoben primer1 Hvala lp

CUKRČEK -> RE: gnoj v norici (20.1.2009 16:31:49)

Pelji jo k pediatru, da ji predpiše mazilo. Moji so imeli vsi trije hkrati norice. Takrat 3,5 letnica in 6 mesečna dvojčka. In ta mlajša hči je imela kako norico že na meji gnojnega. A se ji je samo popravilo. Drugače je rekel P, da se predpiše mazilo,d a se stvar ne zakomplicira.

Jejica -> RE: gnoj v norici (20.1.2009 16:37:27)

V kolikšnem času pa se norice prenehajo delat, sicer se ji je kar nekaj noric že posušilo vendar me zanima kdaj približno se prenehajo delat nove?

end1 -> RE: gnoj v norici (20.1.2009 19:34:06)

peti dan so pr nas nehale nastajat nove, za kašelj pa je P rekel da nič dajat, ker se samo spuca. mi smo boljši, tudi jest je začela.

Naja31 -> RE: gnoj v norici (20.1.2009 20:23:48)

Moj starejši sin je ravno prebolel norice.
Pod enim očesom, tako kot ti opisuješ,je imel veliko norico, ki jo je že prvi dan spraskal.Ta se je zagnojila, na koncu je imel spodnjo veko čist zatečeno. Prav revček je bil. Jaz sem klicala v zdravstveni dom in so mi svetovali naj mu dajem gor obkladke zfiziološko raztopino,če pa ne bi bilo bolje,pa najgremo k zdravniku.  No,na srečo so ti obkladki pomagali.

Pri njemu so nove norice nastajale še 5.dan, se mi zdi, zadnja norica pa se je posušila 12. dan. Jih je imel pa precej in tudi vročino nekaj dni.     

Jejica -> RE: gnoj v norici (21.1.2009 11:21:05)

Hvala vsem za odgovore! Tudi mi smo bili danes ponoči že boljši, ni imela vročine in tdi jokala je manj. Poskusila bom z obkladki, če pa ne bo bolje bomo šli do pediatra.

Lep pozdrav vsem in veliko zdravja v teh zimskih dneh[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]