Preverjeni apartmaji... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


lumpy -> Preverjeni apartmaji... (20.1.2009 13:31:58)

Pozdravljeni,

s prošnjo da mi pomagate se obračam na vas - vidim da imate veliko izkušenj in vem da mi boste svetovali.

Čeprav je še presneto mrzlo, že razmišljamo o poletju, ko se bomo kje na toplem namakali v morju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Dogovarjamo se še, a bomo šle skupaj 3   družine ali  2. Smo kar velika druščina , saj nas je 6 odraslih in 4 otroci. Uživamo v naravi, zato smo ves čas hodili kampirat ( in enkrat mobilna hišica ).

Poznate kaj preverjenih apartmajev  : 

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] na Hrvaški obali  
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] blizu plaže, ki odgovarja otrokom ( kamenčki, mivka, blizu apartmaja...)
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] da je klima v apartmaju
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] da je čistoča kolikor toliko

Vem da tega je ogromno na internetu, ampak velikokrat so ljudje razočarani, ker potem ni tako kot lastniki vse prikazujejo...zato bi radi nekam , kjer je že nekdo bil in lahko poda svoje izkušnje.




cmokec -> RE: Preverjeni apartmaji... (20.1.2009 19:41:09)

Lansko leto smo bili v Trogirju, apartma Lily.

http://www.apartments-lilly.com/hr/

Lastnika sta srednjih let in zelo prijazna. Še domačo zelenjavo in ohlajene sveže fige sta nam nosila, ker sta jo imela na vrtu v izobilju. Ko sta prišla na parcelo, so otroci kar letali za njima. Vsak dan sta zalivala travo in skrbela za čistočo (tudi privat plažo čistijo vsak dan), ter vedno vprašala, če kaj potrebujemo. Tako je lastnik drugi dan odšel z nami v Trogir, da nam je razkazal, kje je dober mesar, pa domače vino je priskrbel, pa še bi lahko naštevala.

Plaža je iz malih kamenčkov, v naravni senci in zelo čista. V vodi je na levi strani mivka in je veliko plitvine. Naša triletnica je brez rokavkov obvladala žoganje v vodi. No, meni voda sega do kolen. Potem se plitvina neha in je super za plavati.

Hiša je zelo lepa. Oba apartmaja sta v pritličju z lastnim vhodom in klimatizirana. Sta zelo prostorna. Mi smo koristili manjši apartma, pa nas je bilo občasno tudi 6 in smo vsi spali na svoji postelji brez gužve. Med apartmajem in plažo je velik in lepo urejen travnik, kjer otroci lahko prosto letajo in se igrajo, saj apartma meji na dovoz in ne na glavno cesto. Ob travniku je tudi pokrit prostor z žarom. Mi smo parkrat zunanje mize postavili spodaj, saj je zraven žar. Tako smo večerjali dobesedo na terasi nad morjem, pa še otroke smo imeli stalno na očeh.

Tako, da o vsem same pohvale, tudi cena je bila ugodna.

Edina slaba stran je bližina letališča Split. Čez vikend letala vzletajo in pristajajo ena za drugim, a jih med tednom sploh ni slišati. Nebi rekla, da je strašen hrup, ampak se jih sliši. Nas to sicer ni motilo, ker živimo 10 min vožnje od Brnika in smo tega navajeni.

Za rezervacije bo treba kar pohiteti, če boste želeli oba apartmaja.

Ocena: 5




lumpy -> RE: Preverjeni apartmaji... (21.1.2009 16:21:31)

Cmokec,
najlepša ti hvala za tako izčrpno in realno poročilo, prav to rabim izkušnje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Upam da se še kdo javi.




lumpy -> RE: Preverjeni apartmaji... (3.2.2009 6:31:00)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Bi še kdo pomagal?




Lidy -> RE: Preverjeni apartmaji... (5.2.2009 17:14:45)

Mi hodimo na Krk - Šilo, Apartmani Siroglavić. Prvič smo bili ko je tamali imel 5 mes. Apartmani so full urejeni, mir, klima, prijazni ljudje. Ni glih neke gužve plaža: kamenčki, mivka, pomol, tuš na plaži, betonska plaža....zelo urejeno. Hodijo tja pa večinoma mlade družinice in penzijonisti.
A ja pa še to je blizu in ni drago, mi smo zelo zadovoljni.




Ribica ** -> RE: Preverjeni apartmaji... (6.2.2009 11:39:30)

Lidy, v Šilu je bila lani julija precejsnja gneca na mivkasti plazi. Guzve ni bilo edino na plazi pri kampu.

Aja, je pa ta plaza pri kampu (In v kampu) s kamencki, v kampu je dosti lepsi dostop do vode, pa psi so dovoljeni.




Katey -> RE: Preverjeni apartmaji... (18.2.2009 10:05:21)

Mogoče še katera s kakšno dobro destinacijo in apartmaji na hrvaški obali?




lumpy -> RE: Preverjeni apartmaji... (19.2.2009 21:23:52)

Kot da nihče ne hodi na Hrvaško [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]............ali pa sedaj ne bomo več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stran: [1]