TomTaylor -> nosečniški znaki v 7.tednu (20.1.2009 9:23:38)
|
sem 2. noseča, trenutno v 7.tednu. Prvi pregled imam naslednji teden. Zanima me pa, kdaj, pri katerih tednih so začeli "popuščati" prvi nosečniški znaki? Namreč zdaj že 2 dni opažam da so moje prsi manj občutljive. Ščemenja ni več, tudi otečene niso več. Pri spanju me ne ovirajo več kakor so me še prejšnji teden. So pa na pritisk minimalno boleče, tako tudi objem s partnerjem ni več boleč, tako kot še prejšnji teden. V predelu jajčnikov ne občutim več nobenega špikanja, slabosti pa so minimalne že od začetka, čeprav so bili dnevi ko mi je bilo zjutraj nekoliko bolj slabo, zdaj pa mi ni več...Tudi pretirano utrujena nisem več - prejšnji teden sem bila za umret utrujena... Mogoče kompliciram, ampak iz 1. nosečnosti imam popolnoma drugačne izkušnje - namreč iz tedna v teden je bilo huje, sploh slabosti...Klicala sem gin. in povedala pa je rekla, da ti znaki običajno minejo, da so samo v začetku nosečnosti, potem pa sem imela občutek, da je nekoliko zajecjala, ko sem povedala, da sem v 7. tednu...vseeno pa je rekla, naj pridem naslednji teden, ko sem naročena... Prosim, ali ima katera podobne "simptome", pa je v približno enakih tednih kot jaz??
|
|
|
|