|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Baby vac
20.1.2009 9:09:34   
pajkica
Zanima me, kako čistite noske tiste, ki imate baby vac?
A daste tisto cevko prav malo v nos ali le na kraj nosu. Ke jaz če mu jo dam na kraj nosu, sploh nič ne povleče ven, tako da jo dam kar malo v nosek.
Se pa zraven tako histerično dere, pa ne vem ali mu je le neprijetno ali ga tudi kaj boli, čeprav to dvomim, da ga, ker tisto sekundo, ko sesalec utihne utihne tudi on.
Stari smo pa eno leto.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Baby vac
20.1.2009 9:38:28   
bambam
Ponavadi je tako, da ko utihne sesalec utihne tudi otroček, ker ve, da je vsega konecuser posted image .
Odvisno, koliko je v noseku. Če mu teče vn, pol je dovolj da samo približaš, drugače je pa treba pristavit pač malenkost bolj notri. Ne preveč seveda. Jaz sesm probala na sebi. Poskusi tudi ti, da boš vidla kak je občutek in kaka je razlika.

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2009 9:40:12   
Najaa
Ja, poskusi na sebi in boš takoj vidla, kakšen občutek je. Jaz čistim tako, da malo prislonim proti luknjici, sesalec je pa tako močan in potegne fajn ven.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2009 9:54:19   
sončki
mi uporabbljamo tudi baby vac prej damo malo
fiziološke da namoči nosek in hitreje spucamo
seveda je to cela umetnost ampak 100% pomaga
vsaj pri naši je pa smo ji samo 1X na dan pucali,
2dni in ni bilo treba več.

Moji Sončki

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2009 10:04:27   
barika
Naš je čist divji, ko vidi sesalec in baby vac .. on bi si kr sam sesal nosuser posted image , star je 14 mesecev. Ko ima malo boljtekoče smrklje mu samo prislonim zrave nosa, ko so pa ti bolj gosti, dam pa malo bolj v nos.

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2009 11:22:39   
2 Sraki
Pred čiščenjem nujno našpricaj notri fiziološko, jaz si pomagam kar z razpršilcem "nisita", ki ga vedno znova napolnim z fiziološko. Šele nato sesaj, morda imaš sesalec na premalo naštelan, preveri pri sebi. Sigurno pa dobro prisloni k nosku, da zapreš nosnico in s tem gre bolje ven. Po potrebi takoj ponovi celoten postopek fiziološka + sesalec.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2009 12:07:06   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki

Pred čiščenjem nujno našpricaj notri fiziološko, jaz si pomagam kar z razpršilcem "nisita", ki ga vedno znova napolnim z fiziološko. Šele nato sesaj, morda imaš sesalec na premalo naštelan, preveri pri sebi. Sigurno pa dobro prisloni k nosku, da zapreš nosnico in s tem gre bolje ven. Po potrebi takoj ponovi celoten postopek fiziološka + sesalec.

Mi lahko samo poveš, kje se flaška od nisite odpre? Kako se odpre? Meni ni ratalo.user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2009 13:02:22   
pajkica
Saj s fiziološko mu pa vedno fajn pošpricam gor.
Nisita se pa zelo težko odpre, morš fajn ruknit, jst sm vedno vse zlila če je še kaj ostalo notri zaradi tako močnega šusa.
Zdaj mu dajem kar Niveine ampule gor, so mi ful fajn.

No, očitno je le eden tistih, ki ne mara pucanja nosa user posted image
Ko bi le imela takega kot ga ima barika user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2009 16:18:19   
rija
jaz sem mu fajn v nosnico porinila, saj dlje kot gre tak ne greuser posted image  potem pa malo levo desno, gori doli....pa je bilouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?