krči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

vilpol -> krči (19.1.2009 20:17:33)

Pozdravljeni!
Imam 3tedne staro punčko, pa so jo začeli matrati krči. zanima me, katere hrane se moram izogibati, da nebo imela krčev? ali imajo vsi dojenčki krče? ali je to odvisno samo od moje hrane (ker jo dojim) ali tudi kaj drugega? kaj sploh lahko jem?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

melanija -> RE: krči (19.1.2009 20:21:47)

Jaz sem jedla skoraj vse, razen tistega kar najbolj napenja (fižol, zelje,...), pa pila sem čaj iz kumine, ki je proti napenjanju in nam je pomagalo, da smo imeli precej manj krčev, kot bi jih imeli sicer. Sem poskušala biti tudi par dni brez čaja, pazila pri hrani, samo je imel občutno več krčev kot če sem čaj pila.

pepa6 -> RE: krči (19.1.2009 20:28:50)

Moja je imela ful krče, in jih še sedaj pri 6 mesecih ima če jem paradižnik, skuto, preveč začinjeno hrano, npr. paprika+poper, eni dobijo po mlečnih izdelkih krče, po kakšnih pršutih, slanini, kiviju, gazirani pijači.Smo pa tud pili otroški čaj za krče, in otroku davali Lefaxin pa nismo bili nič na boljšem. Poskusi si zapisovat kaj si jedla, in kdaj je imel otrok krče. Vem pa, da je mala ko sem kavo z mlekom pila je bla ful energična in ni hotela zaspat.

pomar*ANČA* -> RE: krči (19.1.2009 21:45:24)

pri nas pa krčkov zaenkrat še ni in upam, da jih tudi ne bo. precej pazim kaj jem- sol in kis sem omejila na skoraj nič, ne pijem alpskega mleka ampak navadno mleko, pojem veliko jogurtov in precej lahke hrane večkrat na dan. 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.1.2009 22:07:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

metuljčica1 -> RE: krči (20.1.2009 11:58:09)

Tudi pri nas proti krčam ni pomagalo čisto nič.Začeli so se ko je bila Nežika stara 2 meseca.Vsak večer po 2 do 3 ure potem je minilo.Tako je bilo vse do 4meseca, potem pa so se krči sami prenehali.

Stran: [1]