Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prehrambene navade 11 mesečnikov 19.1.2009 20:06:14
|
|
|
|
madasa
|
Ja to tudi mene zanima. Naša bo kmalu 11m in žlico še vedno meče na tla. Enkrat jo je dala v usta (prazno) to pa je tudi vse. Je že vse v koščkih, tako da ji dam samo krožnik s koški zelenjave in mesa pred njo in to lepo poje s prsti. Kako pa bo z žlico to pa bomo videli. Lp
|
|
|
|
RE: prehrambene navade 11 mesečnikov 19.1.2009 20:16:55
|
|
|
|
KRISSY
|
no jest tud krožnička ne dam pred njega ker tko al tko vse leti (igrače). kdaj pa kdaj dam na njegovo mizico kakšno reč.. pa še to se sam igra.. bom probala da vidm če bo krožniček s hrano dol vrgu...
|
|
|
|
RE: prehrambene navade 11 mesečnikov 19.1.2009 20:23:29
|
|
|
|
madasa
|
Jaz sem ji kupila od tomipe typee(nekaj takega) tako podlago, ki se sprime na mizo. Na to podlago pa pritrdiš plastični krožnk- čisto enostavno. Sicer tudi to ni 100% ampk krožnik ostane vsaj par minut na mizi.No tako sem se jaz "oborožila" ker bi drugače krožnik s hrano vred letel neznanokam. Lp
|
|
|
|
RE: prehrambene navade 11 mesečnikov 19.1.2009 20:27:29
|
|
|
|
melanija
|
Moj ima sedaj 11 mes, pa mu že en teden pred njega stavim krožni, plastičen seveda in žlico v roke. Na krožnik pa kar se da, od minešter naprej - dam pa mu gosto, ne redkega. Pa mu kar gre žlica v usta, malo mu pomagam, malo mu jaz dodam s svojo žlico in se kar najemo. Itak ko mu je dovolj lahko kar začnemo packati, tudii krožnik gre na tla, pa kaj čmo. Upam da se bo čimprej naučil.
|
|
|
|
RE: prehrambene navade 11 mesečnikov 19.1.2009 20:48:45
|
|
|
|
Tisana
|
Mi ji pa že od kar vem, pustimo, da jé po svoje. Drugače itak ni pripravljena jesti. Seveda sedim zraven in držim krožnik po potrebi . Tudi žlico, če se le da, usmerjam, ker sicer imamo olimpijske igre v metanju hrane čez ramo . Sedaj je stara 13 mesecev. Poleti, sem ji dajala jesti samo v pamperski, potem sem jo pa kar pod tuš odnesla . Sedaj je pač oblečene, ker ni tako vroče, ima pa okrog vratu eno tetra plenico, pa še tisti slinček, v katerega spravlja za malico (beri zavihek). Ko preneha sama jesti, ji seveda jaz "tlačim" v usta. Zraven se, da ne bo dvoma, tudi ful izobražujemo - zapremo tubo, škatlico, vstavljamo kakšno stvar v drugo stvar, dajemo pet, pozdravljamo kot E.T., damo roko v pozdrav... ni da ni Mami ma ful domišljije, zraven je pa še ful klovnesa
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?