balaena -> voziček traxx jaguar 3 ali 4 (18.4.2005 15:20:29)
|
trnjulcica, o katerem traxxu ti govoris? jaz imam katalog traxx 2005 in ne najdem notri nobenega na 4 kolesa, ki bi se dosti manjse zlozil... dolphin (3 kolesa) 100/67/39 eagle (4 majhna kolesa) 95/50/40 marlin 3 (3 kolesa) 96/70/44, 11 kg marlin 4 (4 kolesa) 96/70/43, 14 kg jaguar 3 (3 kolesa) 90/62/64, 13,5 kg jaguar 4 (4 kolesa) 98/62/54, 17,5 kg med jaguarjema 3 in 4, je 10 cm razlike po visini, s tem da je jaguar4 za 8 cm daljsi. razen seveda, ce ti podatki v katalogu ne drzijo. imam tudi od xxxlutza katalog, pa je notri marlin4 (329e) in marlin3 (299e). na internetu pri njih sem tudi ze gledala, pa nisem nasla, da bi bile kaksne cene se za druge modele. samo katalog v spletni obliki je. na ebayu sem ze parkrat gledala, nasla eno od trgovin, ampak v tisti je cena 299e za jaguarja 3 (http://www.babyland-zeller.de/ ), zato se mi zdi, da se skupaj s postnino niti ne splaca. bi bilo treba najti kako trgovino dosti blizu, kjer bi osebno kupil, ne. razen, ce naletis na akcijo na ebay. to pa najbrz se ne bo prav kmalu, ker je dokaj nov model. vsaj zdi se mi. spomnim se, da sem na RR brala debato o enem od traxxov, ampak je bil o modelu s 4 kolesi, pa mislim, da tudi ni pisala nobena, ki bi ga imela. sicer so bili meni tudi najprej bolj vsec vozicki na 4 kolesa, potem pa sem po testiranju quinny-a 4kolesnika v trgovini ugotovila, da je veliko tezji od 3kolesnikov in tudi, vsaj meni se je zdelo, tezje vodljiv. ne vem, prodajalka je sicer rekla, da se kolesa lazje obracajo, ce je otrok notri in je obtezeno, ampak vseeno. pri 3kolesnikih se tiso kolo res kar samo vrti, ce je vrtljivo, seveda. kar pa sem se jaz odlocila, da mora biti. edini komentar uporabnice vozicka jaguar3, ki ga je meni do sedaj uspelo najti je tale (bolj na dnu strani): http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=5sfZkSOGLK4dkGHldom7mSKM9IIzVDvJKh4=?ProductSKU=de_DE-1452737&ziel=babynavi#rating uh. to je bilo pa na dolgo, ne? ne zamerit! :rozica:
|
|
|
|