Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 8:38:43
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Jaz pa že in ima celo tri otroke, tako da veš ... da nimaš ti kaj zraven
|
|
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 8:45:26
|
|
|
|
muki1
|
Saj ne, da mi je všeč njegova muzika, ampak če slučajno na TV vidim, da je gost v kakšno oddaji mi deluje tak topel, pameten človek. Ne vem zakaj se je potrebno z vsakega norčevati, ki ne izgleda kot naslovnica .
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 8:49:39
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Saj ne, da mi je všeč njegova muzika, ampak če slučajno na TV vidim, da je gost v kakšno oddaji mi deluje tak topel, pameten človek. Ne vem zakaj se je potrebno z vsakega norčevati, ki ne izgleda kot naslovnica . Toplo deluje tudi meni.
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 8:51:09
|
|
|
|
muki1
|
Ha ha Zara.
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 10:49:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Saj ne, da mi je všeč njegova muzika, ampak če slučajno na TV vidim, da je gost v kakšno oddaji mi deluje tak topel, pameten človek. Ne vem zakaj se je potrebno z vsakega norčevati, ki ne izgleda kot naslovnica . On zgleda kot naslovnica. Blendaks nasmeh, prameni v laseh, koža brez gubic, ...
|
|
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 11:09:55
|
|
|
|
muki1
|
Sem vedela, da bi morala napisati naslovnica Mens Healtha .
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 11:31:37
|
|
|
|
alda
|
Nuala kako da ne veš kdo je to ?? Pa saj to je KRALJ SLOVENSKE GLASBE al LJUDSKIH SRC !!! Tip mi je antipatičen za k...., ampak sem bila zelo poz. presenečena ko sem enkrat po sili prilike bila v istem prostoru kot on!! Ne samo da ni bil nič zvezdniški,ker se pač pri nas vsak ki ima kaj časa sam prišteva k zvezdam pa ne vem kakšnim, ampak prav prijazen in začuda sploh ni imel unga priliznjenega v možgane parajočega glasa !! ...ja ženi pa .....pa tudi to upam, da bo otrok imel boljši posluh od očeta
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 13:39:22
|
|
|
|
lana8
|
Tut me ni bil glih simpatičen, preden sem ga sploh spoznala. Ko pa sm ga spoznala, sm bla pa tut jest ful presenečena, ker je zelo v redu. Ko ni na odru je čist drugačen, nič "afnast". Tako da sta oba z Andrejo zelo v redu človeka. Pa čestitke obema za
|
|
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 13:41:29
|
|
|
|
nejcko
|
Meni je bil eden izmed ta boljših gostov pri Zrnecu in Bizovičarju, bolj sta ga j** v glavo, bolj jima je kontriral, na tak miren, prefinjen način. Poleg vsega je človek, ki prenese šale na svoj račun, ne kuha zamer, se zna ponorčevati iz sebe in drugih ... ma, tip me je v tej oddaji res presenetil - pozitivno. Sta mu pa L&J ene parkrat zatežila, da more kakšnega otroka upedenat ... no, mogoče je upošteval njun nasvet. Skratka, meni je dečko čisto kul, pa kakšna njegova sonata mi gre včasih cel dan po glavi in si jo mrmram, če jo slišim zjutraj ... kaj čem, če so pa tako simpl melodične ... lih za žvižgat Aja, za otročka jima pa iz srca privoščim in jima čestitam
|
|
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 18:30:35
|
|
|
|
*Ema*
|
Bo treba uvesti zakon, kjer bo zapisano, da lahko imajo otroke samo lepi in simpatični ljudje. RR je portal samih lepotic.
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 18:58:49
|
|
|
|
G in T
|
upam, da bo boljši pevec/ka kot ata
|
|
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 19:24:46
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Ema* Bo treba uvesti zakon, kjer bo zapisano, da lahko imajo otroke samo lepi in simpatični ljudje. RR je portal samih lepotic. Mogoče si že srečala kdaj koga, ki je menil da je smeh pol zdravja? Ne? Ok.
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 19:35:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Mogoče si že srečala kdaj koga, ki je menil da je smeh pol zdravja? Ne? Ok. Smeh je, ja, ampak nizkointeligenčni komentarji na tejle temi pa mojemu želodcu ne denejo dobro.
|
|
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 19:57:04
|
|
|
|
Mala_princeska
|
A sta se Saška in Andreja dogovorili, da bosta hkrati noseči ali kaj? Letošnje leto bo pa res še posebaj plodno....... Hitro dol z vaših partnerjev, ljubčkov, mož.
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 20:23:53
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Smeh je, ja, ampak nizkointeligenčni komentarji na tejle temi pa mojemu želodcu ne denejo dobro. Podano zgolj subjektivno mnenje
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 21:09:18
|
|
|
|
ssevin
|
Za njiju dva pa sem res vesela, se mi zdi, da se imata ful rada.
|
|
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 21:40:19
|
|
|
|
viv_
|
"Ne gane me, ne gane me... " Pa da naute rekle kakšna sem... To je njegov komad http://www.youtube.com/watch?v=Jnp6H9ptwAs No in ta komad je Marcello pel na Big Brotherju na eni nalogi... in pol so bili v studiu vsi original izvajalci (atomic Harmonic, Tabu, Werner, pa ne spomnem se še keri...). In edino Werner se je res odkrito smejal, pa ploskal, pa dal dobro kritiko Marcellu, tko čist na izi, ostali so bili pa vsi nekam visoki.
< Sporočilo je popravil viv -- 20.1.2009 21:45:02 >
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 21:46:25
|
|
|
|
NevenkaP
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Smeh je, ja, ampak nizkointeligenčni komentarji na tejle temi pa mojemu želodcu ne denejo dobro. Podano zgolj subjektivno mnenje Se pridružujem Metinemu "subjektivnemu" mnenju.
|
|
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 22:07:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Smeh je, ja, ampak nizkointeligenčni komentarji na tejle temi pa mojemu želodcu ne denejo dobro. Podano zgolj subjektivno mnenje Se pridružujem Metinemu "subjektivnemu" mnenju. No, ko se boste nehal delat norca iz Murkota, potem bom tudi jaz podala svoje subjektivno mnenje.
|
|
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 22:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne ne, ne primerjam Wernerja z Murkotom. Oba sta mi . Ampak kakršnikoli neokusni komentarji glede otrok (čeprav njunih), pa se mi zdijo grdi in popolnoma brez osnovne človeške dostojanstvenosti in čustvene inteligence. Velja o otrocih na splošno.
|
|
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 22:22:12
|
|
|
|
CatJa
|
Se strinjam z Meto. In enako velja za komentarje o nosečnosti S. Lendero.
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 20.1.2009 23:24:39
|
|
|
|
Ajvy
|
...čestitke
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 20.1.2009 23:25:54 >
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 21.1.2009 7:52:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Ne ne, ne primerjam Wernerja z Murkotom. Oba sta mi . Ampak kakršnikoli neokusni komentarji glede otrok (čeprav njunih), pa se mi zdijo grdi in popolnoma brez osnovne človeške dostojanstvenosti in čustvene inteligence. Velja o otrocih na splošno. ja, to se pa strinjam.
|
|
|
|
RE: Wernerjeva Andreja noseča 21.1.2009 14:54:03
|
|
|
|
srki
|
Se strinjam z Meto. Pa ne samo, da so ene tako lepe oz. njihovi možje, bog si ga vedi, kakšni sluzavci so, tudi pametne so nekatere zelo. Ga ne poslušam, ampak se mi pa res zdi bedno, da se iz vsakega, ki jim ni po godu, norca dela. Tistega Murkota ste/so tako pljuvale, ampak strani je bilo pa tudi naklofanih dosti. Škoda, da nek tak človek pritegne toliko vaše pozornosti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 15:22:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?