tejkaz -> Noče se dojiti (19.1.2009 13:13:13)
|
Sem že čisto obupana.... Sin je star 5,5 meseca. Je polno dojen že od začetka, flaše in dude sploh ne pozna. No, dudo je imel od začetka, ampak je nikoli ni znal sesati in smo jo opustili. Dojenje je do petega meseca potekalo kot v pravljici. Nikoli problemov. Spal v redu, jedel v redu, redil se normalno... Po prvem cepljenju 2.12. ko je bil star 4 mesece, smo nehali spati ponoči. Kar naprej je jedel. Čez dan normalno, ponoči je bil pa sestradan. Tudi rediti se je začel nenormalno. Zadnjih teden je pa kriza. Vanj ne spravim nič. Ponoči se zbuja na pol ure do uro, dvakrat, trikrat potegne in zaspi trdno nazaj, sploh ga ne morem prebuditi. Čez dan imava pa telovadbo po postelji, sede, leže, stoje, ujčkamo, koža na kožo,... ma vse sva poskusila, da bi kaj pojedel ampak ne. Sploh ne zna narediti več tistega vakuuma da bi se prisesal na bradavico. GH še ne uvajamo, spremenili nismo ničesar. Včeraj je imel že vdrto mečavo in sem mu čaj zlivala po grlu, da bi bilo malo bolje. Bolje je sicer bilo, ampak pojedel ni pa nič. Sva že bila pri P, bil je delno dehidriran oziroma izsušen, jutri imava pa kontorolo. Ampak jaz ne bom preživela do jutri. Z energijo, močmi in živci sem na koncu. Samo da zagleda mojo dojko, je konec. Je pa zelo lačen. Z ustki stalno nekaj išče, prisesa se mi na brado, ko se pa slečem in mu ponudim dojko, pa jok. Je imela katera podobno situacijo, kako ste jo rešile, da so spet začeli jesti?
|
|
|
|