lubi -> FORUM SEKS (2. DEL) (14.4.2005 23:46:23)
|
pozdrav forumu:bravo: kako hecno ste se lotili stvari, drugace kot odgovori na direktna vprasanja ne gre? no brez provociranja meni je seks hrana, kaj bi brez zelim si veckrat, pa je ocitno honey ze prestar? najbolj se razzivi poleti na najini plazi pa tudi sicer mu ne smem delat krivice o drugih odkar sva skupaj se nisem razmisljala, v bistvu ni res,nekaj casa me je noro preganjal en profesor, pol sem pa na misijonarje presaltala ceprav je vse ostalo pri fantazijah kadar se ne greva tudi oralno to pogresam pa nisem bi, razmisljam pa velikokrat ce ni on ker ima zelo rad odzadaj, ce to kaj pomeni redko se tudi samozad, kadar njega ni blizu pa je kriza, takrat imam tak bolj prazen obcutek imam raje da me on se lubcka zraven, pa kaj lepse je ko on poskrbi navadila sem se na tri vrste orgazmov, se vedno se ne morem odlociti kateri je najlepsi, hmm v bistvu vsi trije hkrati pa kako lahko med seksom mislite na kaj drugega, jst se ne med seksom mislim bolj ali manj samo na seks ??? moja najljubsa tema:metulj:
|
|
|
|