Anonimen -> ne vem, kdaj imam O (18.1.2009 22:29:38)
|
Pol leta že ne jemnljem KT, delava na tem, da bi zanosila in ne vem, kdaj imam O. Odprla sem si menstrualni koledarček in M dobim 1x od tistih 7-ih dni, ko mi kaže, za O pa nimam pojma, ker ne vidim nobene spremembe. Hotela sem kupiti ovul test in se mi je zdelo brez veze, ker ni poceni, da bi zdaj vsak 2. dan 1 poskusla, če imam O ali ne. Itak če sexava na 2-3 dni to nima veze, a ne? Mimogrede - kakšni so lahko razlogi pri ženski, da ne zanosim ob rednih sp. odnosih, če vem, da ima partner dobre plavalce? Je res tako, da so ene samo 1 ali 2 meseca v letu plodne? Vem, da se ene trudite že zelo dolgo časa, po drugi strani je pa ogromno takih, ki jim rata 1. ali 2. Jaz mislim, da nima smisla, da se ubadam z O in rednimi oz. nerednimi M, če imava redno sp. odnose, kaj pravite? In še nekaj, kako se šteje na koliko dni imaš M - od 1. dne prve M do zadnjega naslednje? Ali od 1. prve do 1. naslenje? S em se prej nisem nikoli obremenjevala, ker me ni zanimalo oz. mi ni bilo pomembno, pa še KT sem imela. Hvala vsem.
|
|
|
|