TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Pri nas je pa tako, da običajno sladkarij ni, ker jih takoj vse požremo. Tudi tisto, kar spečemo, ponavadi v 1 uri že ni več. Tko, da, če obiski hočejo kej pojest (sladkarije), morjo kar lepo s sabo prnest. Opajade....iz neke vljudnosti do svojih obiskov, bos pa ja eno skatlo keksov prisparala... na žalost mi ne uspe, jih pa skočim kupit, kadar se mi vsaj 10 minutk prej najavijo. ma, ce bi kdo od mene pricakoval, do nosim k njemu skatle piskotov oz. cesarkoli...ma me nebi vec videl..NIKOLI ...kaj se pa to pravi... Na srečo med mojimi prijatelji in znanci ni takšnih snobov. TomTaylor, ko gres pa ti kam na obisk...tudi nosis s sabo (sladkarije) Itak, seveda, ali pa sadje, pijačo, kavo..pač tisto, kar imajo gostitelji radi...A ti ne?? . ...no in ce ne nosis pa ce ti kljub temu neka teta ponudi pecivo, ga bos pojedla Menda ga ponudi zato, da bi ga pojedla in ne zaradi okrasa? Sto ljudi ... sto cudi... Ja to se pa strinjam. IZVIRNO SPOROČILO: miniko IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Pri nas je pa tako, da običajno sladkarij ni, ker jih takoj vse požremo. Tudi tisto, kar spečemo, ponavadi v 1 uri že ni več. Tko, da, če obiski hočejo kej pojest (sladkarije), morjo kar lepo s sabo prnest. huh pol pa vi nimate veliko obiskov. Ja itak, k vam pa hodijo samo zaradi peciva mogoče? Hjoj, znate bit smotane ene Običajno nam zmanjka sladkarij, smo sladki, da je kaj. Obiske imam pa itak po večini take, da to dobro vedo in nam vedno prinesejo sladke dobrote, pol jih pa skupaj pojemo. Kadar gremo na obisk vedno nesemo s sabo nekaj kar je gostiteljem všeč - sadje, sladkarije, slano pecivo, pijača, kava...eden obožuje bohinjski domači sir, pa mu ga nesemo...Mislim, da se tudi spodobi nekaj nesti če greš na obisk. Ne razumem pa zakaj naj ne bi imela obiskov? Razen če zaradi piškotov in čipsa hodijo Pač, vsak po svoje, bohinjec pa s krampom....
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 20.1.2009 17:57:03 >
|