simonas
|
Dobro jutro punce! Sem že včeraj nameravala čvekati z vami, pa nikakor ne pridem zraven:(. Kar naprej se nekaj dogaja in nič nimam časa, da bi si malo vzela fraj in poklepetala (kar počnem z užitkom:)). Moja M naj ne bi prišla enkrat drugi teden. Mislim,da ta ciklus ne bo nič, ker nismo nič kaj pridno :sloncek::sloncek::sloncek: tam okoli O, ker je bilo doma ravno vse narobe. Babica je imela infarkt, pa so bile zato druge stvari pomembnejše. Sedaj je že boljše in je že doma. Sicer imam jaz več dela, a se vsaj ona boljše počuti.;) Simi73 ti sama najbolje veš kako je stanje s taščo. Če veš, da vama življenje pod eno streho ne bo šlo od rok, potem je morda res bolje, da si poiščeta kakšno stanovanje, pa čeprav ta varianta morda cenovno ni najbolj ugodna. Midva živima skupaj z mojo babico. Moram reči, da se moj :love: včasih z njo boljše razume kot jaz. Vseeno sem le jaz tista, ki je huda. Sicer imama dolgoročen načrt iti na svoje, vendar je zdaj niti ne upam pustiti same. Upam, da boš nekako rešila situacijo:miska::miska::miska:. Ostale, ki pa ne čakate na :hudicek:, pa vam želim, da je tudi ne dočakate. No, saj po pravici povedano, imam tudi jaz pikico upanja, pa čeprav bi bilo potem že prav smešno, glede na to, koliko manj smo :sloncek::sloncek::sloncek: kot običajno. Pa moja BT tudi ta mesec skače gor in dol, tako da je vse skupaj brez veze. Pa še danes zjutraj sem strla termometer (neroda - padel mi je na tla). Upam, da sma pobrala vse ostanke. A morda katera ve, kako se naj prepričam, da ni ničesar več? S sesalcem? Lep dan vam želim. Upam, da se uspem še kaj javit! Simona
|