|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   joškice
12.4.2005 22:17:22   
Jessy
Ja, drage nosečke, mene pa joškice fejst srbijo.:zmeden: Če sem bolj natančna me prav bradavičke.A tudi vas?
Tudi na modrčku opažam flekce. Zgleda, da mi je začelo malce ven curljati..... :)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   joškice
13.4.2005 8:06:37   
Kety
Tudi mene....:ups: Kaj pa lahko naredis?? Najprej ful bolijo, pol srbijo, kaj se bo?? Neki sem slisala o kremi Bepanten, pa zdej ne vem ali je bilo za to ali za kej druzga:zmeden:

LP Kety

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   joškice
13.4.2005 8:41:54   
tincci
Meni ful Bepanthen pomaga, v roku minute me nehajo skelet, priporočam!:)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   joškice
13.4.2005 8:47:34   
špelin@
Meni pomaga mazilo Bepanthen (ne krema!), ki je prav za te zadeve ;) Obstaja pa še en kup drugih "žavb", ampak jih nisem preizkusila.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   joškice
13.4.2005 9:05:58   
Tiamo
Tudi meni pomaga krema bepanten. Vsak večer si bradavičke na debelo namažem in srbenje izgine.

LP Tia74

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   joškice
13.4.2005 9:09:58   
Dari

Ko bi tud mene srbele joškice. Mene pa srbi ščegetavček :ups:. A veste kako je šele to mučno :((. Mislite da bi tudi za to lahko uporabila bepanten? A se ga dobi v lekarni brez recepta?
Ajej, kaj vse se nam :nosecka: dogaja....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   joškice
13.4.2005 9:15:10   
smrka
mene pa nic joskice ne srbijo, so pa zato presle iz modercka 85 na 105 :( mlekarna in pol... upam da bo malcek vsaj pridno cuzal :)
smrka
:nosecka: 27t

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   joškice
13.4.2005 9:59:53   
Tiamo
Dari za ščegetavčka ti priporočam Canasten, se mi zdi da ga dobiš brez recepta v lekarni. Z bepantenom lahko probaš..ga tudi dobiš v lekarni brez recepta.

Meni se to ne dogaja, dogajalo se mi je takrat ko sem imela vnetje....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   joškice
13.4.2005 12:01:43   
Anonimen
Dari, pojdi po Canesten. Pa uporabljaj tamale vložke, ker lahko, da te hlačke dražijo. Pa ne nosi kavbojk :bravo:
Lahko pa, da je začetno stanje vnetja in zato rajši povej svoji G!!!
Jaz imam Canesten vedno pri roki...namažem zvečer in je drugi dan okej :bravo:

Za bradavice je pa res super Bepanten.
Pa ko se stuširaš je fino, da si z brisačo mal pomasiraš dojke, da se prekrvavijo, pa pripravijo na dojenje (da pol ni tak šok, k te mali vleče)

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   joškice
13.4.2005 12:45:19   
bambi
Kje se pa kupi ta Bepanten, ker mene tudi že zelo srbijo joškice.....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   joškice
13.4.2005 15:04:56   
špelin@
V lekarni ;) Bepanthen mazilo stane (vsaj pri nas) 852 sit - imam še račun :)-

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   joškice
13.4.2005 18:31:13   
Jessy
Ej, punce, super ste! :rozica::rozica::rozica::rozica:
Bom poskusla z Bepantenom tudi sama. Čimprej skočim po njega, do takrat bom pa poskusila z Bepantolom, ki je po moje tudi vredu za nadomestilo do takrat.

lp, Jessy

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?