Akil -> RE: boli jo glava... (17.1.2009 13:12:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu glih včeraj je bla debata s kolegicami kako zamala pri 2 letih jamra,da jo boli glava in jo pelje k zdravniku in ta ji reče a vi veste kdaj naj bi otroke res bolela glava in da bi oni to vedeli?pa pravi ona ja nevem sej zato sem tukaj,no in je rekel da tako majhnih glava ne boli,da večino posnemajo odrasle in si zapomnejo ko nekoga vidijo,slipijo in šele pri 5 letih naj bi jih res bolela,nevem če sem kej pomagala,ker verjamem da so izjeme...tako da delaj po svojem občutku..počakaj do jutri in nato na urgenco,če bo treba,sam da bo mir v bajti...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] To pa ne verjamem!!!! Moj je bil približno isto star, ko je težil da ga glava boli. Zdravnica je ugotovila, da je dehidriran in ga poslala v bolnico. Od kolegice tamala je tudi jamrala, da jo buba glavica, ampak nekaj dni skupaj. Zdravnica je ugotovila, da je slabovidna! Z glavobolom se kažejo tudi grše bolezni, kot je levkemija. Tako, da naj govorijo zdravniki kar čejo. Jaz bi mojega peljala k zdravniku, si potem če bi že bilo kaj narobe ne bi očitala. Bolje it na urgenco na uro pogledat, kot pa si celo življenje očitat, pa se mlatit po glavi.
|
|
|
|