blaža -> RE: Februarski sončki 2008 - 1. del (25.3.2009 21:00:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz sem za, samo da vidim kaj bo rekle moj, ki sem šla tja, pa zgublja in je rekel, da se bova pol zmenla.[sm=smiley36.gif] Bi lahko prišli dopoldne, bi šli do Sn v H&M in pol kej skupaj pojest, pa malo do vas. Se ne smem veselit, ki res ne vem kake plane bo mel moj glede kopalnice, da se ni zmenu z enim za delat cevi za vodo. Bomo vidli. Ti bom javla.[sm=smiley1.gif] Ma mi ne vem če bomo šli vsi v SN, ker nazadnje je 1 dan za tem Tara zbolela, jaz bom mogla v Mullerja, lahko pa potem po šopingu res gremo k nam na papico na hrib če bo lep dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja sej tako sem mislila, ki itak ne moremo skupaj kupovat oblačil, ki to morava z mojim na hitro opravit. sej jaz nimam problemov s tem. Vidim kaj je ok, vzamem, plačam in grem, tako, da ne misliva vse okoli in okoli po centru lazit. edino ne vem kako bo kej z spanjem za Blaža. Po moje bi blo dobro, da gremo na pot tam nekje okoli desete, ko bo še malo zaspal v avtu, pa pol nakupimo, pa gremo do vas, pol za nazaj, bo pa še malo odspal, pa bo. Joj ne smem delat preveč planov, ki ne vem kaj bo moj rekel. Ponavadi reče, jah kaj čem itak, si ti že vse splanirala.[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|