blaža -> RE: Februarski sončki 2008 - 1. del (18.4.2009 20:23:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer! no mi smo doma, ker je mel matija spet vročino. Pa še neke spuščaje rdeče po trebuhu in hrbtu. če ne bo bočjše ga peljem jutri al pa v ponedeljek zdravniku. Sranje, ker se nam vleče. No danes čez dan ni mel nič vročine, bezgavke niso natečene, grlo Bp, le ta vročina se pojavlja tam okoli 38 , ne več. Sem klicala tudi danes zjutraj in povedala, da je mel v ponedeljek kri Bp, pa je rekla, da je lahko kaka viroza in se tako telo brani, da vsake tolko poveča vročino. V glavnem šit na kvadrat, ki mam za it delat ta teden in ne vem kako bom. Moj je pa še dežuren v torek, sredo in četrek, tako, da bom sama, pa še ne nastop, pa podelitev bralnega palčka ma v vrtcu, v glavnem veselica.[sm=hudicek1.gif] Drugače je Blaž ok. Zjutraj sem ga peljala k frizerju in ga malo postrigla zadaj, tako, da se ne da več naredit čopka.[sm=smiley36.gif] Mamo še eno novo besedo: činka- palačinka. se je basal kot zmešan danes.[sm=smiley36.gif] Ben to je to. Jutri, če bi bil matija ok, bi šli do kopra, če ne pa uotpade. A tipična primorska napaka. Se opravičujem[sm=smiley36.gif]. če bo,...
|
|
|
|