nekaj vprašanj v zvezi z ločevalno dieto (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Erdbeere -> nekaj vprašanj v zvezi z ločevalno dieto (12.4.2005 23:05:10)

anajmad, to je normalno sploh na začetku...nič bat to gre samo voda ven iz tebe....sej kile se bojo pa kmalu začele zelo počasi topit....verjemi

Lunca1 -> nekaj vprašanj v zvezi z ločevalno dieto (13.4.2005 6:12:55)

Anajmad mene ne bi skrbelo, jaz bi bila zelo veseeela:)-. Imam pa danes po prvem dnevu -1,2kg.

Erdbeere in tjaga, koliko pa sta do sedaj shujšali? Če to ni skrivnost seved.:ups::)

Erdbeere -> nekaj vprašanj v zvezi z ločevalno dieto (13.4.2005 8:22:15)

Evo jest in moj mož vsa shujšala jest 8 kg mož 11 kg vendar sva po koncu diete dobila skoraj vse nazaj....sem pa se zdej spet odločila, ad jest tud začnem spet mal po temle hujšat...aja pa to sva midva v 2 mesecih pa 1 tednu ker pol sva imela pa dovolj diete

pixel -> nekaj vprašanj v zvezi z ločevalno dieto (13.4.2005 8:45:05)

Mene pa zanima, če moraš tisto juho na koncu pit? Je fora samo v vroči tekočini ali je kej druzga? A lahko samo ful vroč čaj?
Aja, a sadje lahko samo za zajtrk ali tudi vmes če je kriza?

Erdbeere -> nekaj vprašanj v zvezi z ločevalno dieto (13.4.2005 9:08:42)

Jest mislim da je treba juho, ker veže nase maščobo al neki tazga in da je v tem fora :zmeden2:

tjaga -> nekaj vprašanj v zvezi z ločevalno dieto (13.4.2005 9:16:03)

Jaz sem dala dol 7,5 kg. Eno sem sicer pridelala nazaj. Zdaj sem se pa ustavila in stojim na teži že cca. 14 dni. Pa jem normalno (če je TO normalno).

BONI* -> nekaj vprašanj v zvezi z ločevalno dieto (13.4.2005 11:28:13)

Erdbeere, hvala za info. o knjigici. Mislim, da je naslov kar taprav, ker sem ga tudi jaz že videla na netu tam, kjer sem tudi dieto zbrskala. Samo se takrat nisem odločila pisati tej ga. Katarini.
Pa hvala za super recept. To je vse zelo dobrodošlo, ker nam bo drugače res začelo idej zmanjkovat.

Danes je sadni dan in do sedaj sem pojedla 2 banani, pa ni še nič krize.

Lp, Boni

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]