fen in likalnik za lase (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

metkica1 -> fen in likalnik za lase (16.1.2009 23:11:15)

Jutri imam namen kupit fen in likalnik za lase, ker sem se odločila, da se bom malo potrudila in si začela sama prati glavo, doma, ker mi frizer časovno ne gre in pa tudi kar nekaj € na mesec me stane tole.
Torej kakšen fen izbrati na kaj moram biti pozorna in koliko € naj odštejem zanj, da bo v redu, prav tako likalnik.
Hvala.

Barbara111 -> RE: fen in likalnik za lase (16.1.2009 23:13:59)

jaz sem si najprej kupila likanik remington pol pa še mi je mož kupil fen remington z vsemi dodatki cena okoli 45e za fen.Likalnik pa imajo večkrat v akciji med 25 pa do 30e v big bangu.Lp.

ZvezdicaZaspanka -> RE: fen in likalnik za lase (16.1.2009 23:40:25)

Likalnik remington, fen pa philipskov profesional z ioni (malo močnejši, ker imam zelo goste lase). Jaz sem super zadovoljna.

hrabra miška -> RE: fen in likalnik za lase (17.1.2009 0:29:46)

Moj tretji likalnik za lase je remingtonov, in četrti bo,ko bo ta neuporaben. Prva dva sta neke žnj firme in za en drek(še delujoča), tako da naj ti ne bo žal dat par evrov več, boš vidla da boš zadovoljna.

BLAŽIKA -> RE: fen in likalnik za lase (17.1.2009 8:30:45)

Moj tretji likalnik za lase je remingtonov, in četrti bo,ko bo ta neuporaben. Prva dva sta neke žnj firme in za en drek(še delujoča), tako da naj ti ne bo žal dat par evrov več, boš vidla da boš zadovoljna.

Prav tako je bilo pri meni, z razliko da je to 4 likalnik, ki pa je res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Za fen pa mi je vseeno, le dovolj močan mora biti pa malo večji, da si lahko posušim moje dolge lase.

2 Sraki -> RE: fen in likalnik za lase (17.1.2009 9:05:36)

Imam kar nekaj skodrane lase in si popolnoma zravnam lase z fenom, ki sem ga kupila v tisti speicalizirani frizerski trgovini v btc-ju nasproti pošte. Moser Type H11 1700-2100W, ima poseben patentiran nastavek za ravnanje las in skupaj z "lopato" (tista zelo široka krtača za razčesavanje) delata čudeže. Je pa res da je to izvedljivo, če si delaš sam, samo pri daljših lasjeh (torej čez ramena).

Lase imam sama do sredine hrbta (morda še malce dlje) in imam popolnoma ravne lase v cca 30.minutah (iz mokrih seveda).

Če pa si ravnaš z ravnalcem las, pa moraš imeti lase popolnoma suhe, da jih ne poškoduješ preveč in šele nato ravnaš z njimi.

jar -> RE: fen in likalnik za lase (17.1.2009 16:10:02)

najlažje gre s takim fenom: http://www.mimovrste.com/artikel/3470018932/krtaca-na-vroc-zrak-rowenta-z-dodatki-cf-8022#pictures

mora imeti najmaj 1000W, dve hitrosti in fajn, če je tudi mrzel zrak. odvisono od vrste las, jaz imam bolj grobe in zato mi ustreza krtača z bunkucami. če imaš bolj redke ali nežne vzemi s krtačo  brez teh bunkic.

lase si spneš v 3 stopnje in najprej fenaš spodnjo - na vse smer, torej ven in not na koncu utrdiš z mrzlim zrakom.

tudi jaz za fenjanje porabim pol ure, likalnika pa ne uporabljam, mi tak fen čisto zgladi lase.

piule -> RE: fen in likalnik za lase (17.1.2009 18:19:12)

kupi gama v frizerskem salonu in kupi obvezno še kako zaščito za dat na lase pred likanjem,da ti las zaščiti,čene ti jih bo izsušilo in boš imela vse scukane...

gama je vrhunska kvalitetna znamka in ne kupuj remingtona in ostalih oslari ker tisto ni nič vredno pa še škodlivo za las.kupi keramični....

Taula -> RE: fen in likalnik za lase (22.1.2009 14:29:29)

Jaz imam GAMO likalnik, že tri leta in je super.

pety78 -> RE: fen in likalnik za lase (22.1.2009 15:11:32)

kupi gama v frizerskem salonu

Jaz imam tudi tega. Odličen je. Čeprav sem sedaj bolj kratkolasa, pa se že nekaj časa nisem likala. Ampak bo počakal. [sm=smiley36.gif]

Imam neki bolj poceni fen, kupila sem si pa vrtljivo krtačo.

ella2006 -> RE: fen in likalnik za lase (23.1.2009 11:23:18)

men je tudi Gama super

saraja -> RE: fen in likalnik za lase (26.1.2009 20:44:43)

IZVIRNO SPOROČILO: piule

kupi gama v frizerskem salonu in kupi obvezno še kako zaščito za dat na lase pred likanjem,da ti las zaščiti,čene ti jih bo izsušilo in boš imela vse scukane...

gama je vrhunska kvalitetna znamka in ne kupuj remingtona in ostalih oslari ker tisto ni nič vredno pa še škodlivo za las.kupi keramični....

Se podpišem!

jozekuch -> RE: fen in likalnik za lase (11.2.2009 23:09:31)

zakaj je gama boljši kot remington.

Katere lastnosti ima gama, ki jih remington nima.
Katere lastnosti ima gama boljše kot remington

Stran: [1]