|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 21:41:46   
Taša
Prosim dajte mi kakšen namig kaj nesti prijateljici kot darilo za vselitev v novo hišo... s katero se vidita nekajkrat na leto.. Ob rojstvu hčere mi je poslala telegram, ko sem rodila je prišla na obisk potem domov...
No se je pa ta prijateljica ne dolgo od tega preselila v hišo (grem prvič tja k njej) in še noseča je cca. 4 mesece...
Verjetno moram kaj nesti če grem prvič v "novo" hišo na obisk!? Najraje bi ji nesla nekaj kar bi ji prišlo prav med nosečnostjo... Kaj pa vem...No imate kakšno idejo???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 21:44:24   
india
Ponavadi se za tako stvar nese nek uporaben predmet, se pravi nekaj za hišo. Glede na to, da pa bo imela :)-, pa morda nekaj za :)-, ne vem....posteljnino, odvisno od vsote,ki jo boš za to namenila.... meni so prinašali od prtov, posteljnine, vaz,...skratka stvari,ki jih ponavadi rabiš.
Jaz bi vsekakor izbrala nekaj za bebo.:miska:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 21:47:08   
Taša
No, finančno nisem glih:bravo::bravo:, tak da bi mogoče kaj nevem simboličnega... A mislite da ni prehitro če ji kupim kaj za :duda:, če ima septembra rok...??? (sej veste stare vraže in tako dalje )

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
12.4.2005 21:47:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 21:49:21   
Anonimen
Jaz osebno ne bi še zdaj kupila za otroka!

Ker obožujem sveče bi kupila neko bučko (glih danes sem dobila eno od Rogaške), not barvni pesek in kako svečko, ali pa kako večjo vazo. Če veš, da tega nima.

BOjana

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 21:49:45   
Jančika_
Verjetno jo boš šla po porodu tudi kaj obiskat, tako da mogoče zdaj neseš kaj bolj gospodinjskega.

Zadnjič sem v Planetu videla take krasne keramične lončke, v katerih so že posejane zadeve (feferoni, paradižnik, bazilika). So malo večji in gor piše, kaj je notri. Meni se se zdeli super lepi, res, pa še samo 1700 so stali.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 21:50:03   
Taša
No, sploh nevem kaj nima oz. kaj ima???

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 21:51:47   
cmokec
jaz bi nesla kaj za hišo. Če sta si res blizu, jo vprašaj. Jaz sem poleg že naštetega dobila rože v lončkih (prej dogovorjeno), sliko, stensko uro. Meni dobra ideja je tudi ekonom lonec, ker si ga na začetku nihče ne privošči. Razni kozarci so mi pa preživeti, ker jih dobivam za vse možne varianze. So blazno poceni, pa vsi mislijo, kako mi vstrežejo, imam pa 100 sort po 6 kozarcev.

Res nebi nesla nekaj za otroka, bo izpadlo, kot da hočeš čim ceneje urediti vse njene situacije naenkrat. Za nosečnost ne vem, da bi se nosila darila, za otročka boš pa že kaj kopila, ko ga boste prišli prvič pogledat. Drugo je, če ti izrecno reče kaj za otroško opremo. Na pamet mi pride Palček zavijalček. Kot štos, da bo polno pleničk in še uporabno.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 21:52:14   
Taša
Definitivno bom šla po porodu tudi kaj na obisk, vendar me skrbi ker bom mogoče šla ta teden mal na shoping v Maribor, da me ne bo zaneslo...ko so te stvari za novorojenčke tak cart... Sem že skoraj pozabila, pa mam še vedno lušte..pa bi se mogoče tako izživljala...:)-

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 21:53:52   
india
Kaj pa recimo kakšna lončnica pa darilni bon????:miska:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 21:54:20   
Taša
Se mi pa ideja z lončnico ali pa tvoja ideja Jančika zdita zelo :bravo::bravo:.. Bom mogoče res premislila v tej strani.. Vendar drage RR-jevke še vedno ste dobrodošle z idejami!!!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 21:59:36   
Jančika_
Če se nič drugega ne spomniš, je po moje tudi kak res lep pušeljc dobra ideja, vsaj jaz sem ga vedno vesela, bolj kot lončnice (jih ne maram kaj ekstra, ker je treba pol za njih skrbet:)-).

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 22:00:12   
india
Jančika, pol ti pa jaz plastično prinesem!:)-:)-:)-

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 22:07:51   
Anonimen
jaz sem nosila že svašta od lončnic - na izrecno željo, ker rož ne nosim (meni vse krepajo, z rožami pa res ne znam-upam da bo z :duda: boljše), pa do svečnikov, šalčk s takimi kul podstavki (garnitura je bila taka, da je vsaka šalca bila drugačna-bila bejba full zadovoljna, ker bo lahko dokupovala razbite, ne da bi sploh kdo opazil, da je kakšna drugačna, so bile pa vse na isto temo-rožice) in pogrinjkov. Nazadnje sem nesla ene take kjut pralne kao pletene/plastične pogrinjke za na mizo, ki se perejo v pomivalnem - imajo tri leta staro :hudicek:, živo ko vrag in totalno novo fensi mizo.
Priporočeni trgovini: 1001 dar in Dota

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Darilo za prijateljico
12.4.2005 22:14:45   
Jančika_
Pikec0, meni otrok veliko bolje uspeva kot so mi lončnice:)-.

Miška, v Ikei imajo lepe plastične lončnice, če te bo kaj tam mimo neslo8).

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Darilo za prijateljico
13.4.2005 8:26:56   
tesa
Jaj ji tudi ne bi nosila še stvari za otročka.
Ko se je moja prijateljica selila v novo stanovanje sem ji naredila sama eno luškano sliko za na steno in zraven kupila orhidejo in je bila čisto navdušena9nebesa.
Lepo je če se potrudiš in ji skušaš narediti kaj sama.
Če pa nimaš teh spretnosti oz. če ne počneš tega rada pa ji kupi kaj za stanovanje.
Nikoli ni preveč kakšnih brisačk, postelnjine, servietov....
:miska:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Darilo za prijateljico
13.4.2005 9:26:50   
kimi
Če se je preselila boš morala kaj za hišo prinesli ko bo pa rodila pa za otročka. Tak je sistem. Kaj pa solna lučka? So zelo popularne

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?