BONI* -> joška-FUJ!!! (12.4.2005 20:57:08)
|
Malo nižje sem se hvalila, kako smo danes pridno papali riževe kosmiče z žlico. Najprej malo dopoldan, potem pa še malo popoldan. Vse lepo in prav! Bravo Luka! In kaj sedaj? :(:((:((:(( Gospod se je odločil, da se on ne bo več dojil. A je to možno? Po dveh uzorčnih obrokih z žličko??? Sem ga hotla pred spanjem podojiti (tako kot vedno), pa se je drl kot da bi ga iz kože dajala. Joško mi je dobesedno stran odrival. In bolj kot sem mu jo ponujala, bolj se je drl. Z takoooo velikimi rdečimi in obokanimi očmi me je gledal, kot da sem :hudicek: Pa vem, da je bil lačen, kar sem si potem tudi dokazala. Po vsem tem dretju sem mu šla pripraviti zadnjo vrečko adapiranega-za 200 ml, ki jo je zmlaskal za šalo. V steklenički je ostalo le kakšnih 20 ml mleka. Zdaj pa mi povejte, ali naj se še hvalim, da smo jedli riževe kosmiče z žlico, ali naj se raje zjočem? A je možno, da je res to krivo za zavračanje dojenja. Močno upam, da je kaj drugega, kaj kar bo minilo. Upam, da se bo vsaj ponoči hotel dojiti, ker adaptiranega mlekca ni več. Za vsak slučaj imam v skrinji nekaj svojega zamrznjenega. Lp, Boni:(:(
|
|
|
|