![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k jaz nisem (še) hehe že kaj planirate? jaz se pa verjetno nikoli ne bom
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:12:41
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k jaz nisem (še) hehe zdaj si tak naša tak da zdaj še samo priimek manjka
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:14:48
|
|
|
|
TinaV*
|
No pa sem prebrala.... pozdravljene lepo cvekate ...fajn mam kaj z brat...madonca smo daes do 9 spali hvala morrak za kavo...no da se jaz odgovorim....nisem se porocena,mama v planu ampak samo civilno ker drugace ne morema pa tudi se nebi ....mislim da bo al pa ne ko bo krst...nevem se no
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:16:55
|
|
|
|
katka37
|
Dobro jutro od še ene "samske". Zbudila sem se seveda z glavobolom in bo moj dan danes bljak očitno. Petra, upam, da vama čimprej uspe s stanovanjem. Ada, sestra pa naj čimprej dobi izvide, ki bodo seveda dobri.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:33:39
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dober dan! kar nazaj spat bi šla niste vredu spali? ostali so, samo jaz nisem.... me je kislina pekla, pa glava bolela, pa trebuh otrdeval.... eh, ob 3 ponoči sem na balkonu stala pa gledala kak gre sneg s šalico mleka v roki... zdaj pa perem ko zmešana... pr cote. aja, sem pa neporočena
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:37:11
|
|
|
|
*monchy*
|
ada jaz tudi nekak nisem mogla spat sem celo noč hodla okrog jaz sem pa vse spucala zdaj pa zbrisala tla... HB nisem mela dosti sem že po noči prah brisala ne vem kaj je blo danes po noči ne
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:37:13
|
|
|
|
TinaV*
|
ada nic se mi ne pritozis s pranjem,jaz sem mislila da sem vceraj vse oprala,ker je bil kos prazen...evo danes ze spet perem bele cote....te me pa moj vprasa ja odkod mamo pa mi 60€ elektrike....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:37:41
|
|
|
|
*monchy*
|
no edino pranje še me čaka
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:37:59
|
|
|
|
TinaV*
|
ooo monchy ta pa je huda....sred noci pa meni res nebi blo nic za delat...ziher bi gledala cez okno pa kadila rajsi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:40:13
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* ooo monchy ta pa je huda....sred noci pa meni res nebi blo nic za delat...ziher bi gledala cez okno pa kadila rajsi me je moj tudi malo čudno pogledo ko sem kolovratla sred noči z prontom v roki ampak sem bla že tak obupana ker nisem mogla spat da nisem vedla več kaj naj delam po tv-ju itaq ni blo nič pametnega na računalniku mi ni blo za bit te sem pa šla kar prahu brisat čudno ampak resnično
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:41:17
|
|
|
|
*monchy*
|
mi je reko prvo če me luna nosi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:49:48
|
|
|
|
*monchy*
|
tatly! kak je lepotička mala?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:53:46
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 IZVIRNO SPOROČILO: petra *k jaz nisem (še) hehe že kaj planirate? jaz se pa verjetno nikoli ne bom ja zadnjič sma pri kosilu nekaj debatirala o krstu, te pa je vprašal, če nebodo komplicirali, ker nisma poročena. pa sem jaz rekla da verjetno ne, saj recimo vidva tudi nista bla, pa ste meli krst. te pa je rekel, ja zaj najprej krst rešimo, te pa dalje... nevem, kaj je s tem mislil
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:54:33
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* IZVIRNO SPOROČILO: petra *k jaz nisem (še) hehe zdaj si tak naša tak da zdaj še samo priimek manjka ja upam da se bom priimka včakala
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:56:09
|
|
|
|
*monchy*
|
Petra za krst nekomplicirajo za starše.. razen za botere nooo tepa ma še neke v mislih
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:57:31
|
|
|
|
petra *k
|
jaz pa grem zaj v kopalnico, na čistilno. vse ostalo še ni potrebno generalke. ja pa cote tudi, vsak dan en pralni stroj operem. mam že tolko za peglati plenic, pa se mi ne da. sem se mislila včeraj ob 9zvečer spraviti, ko je šel aleš v nočno pa se mi ni dalo. bodo že počakale. drugače pa jaz nič ne peglam, edino plenice, ker še jo široko povijam. aja, sestra mi je glih javila, pri tomažu so opet brez elektrike. pa saj to znoriš.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:58:43
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* Petra za krst nekomplicirajo za starše.. razen za botere nooo tepa ma še neke v mislih zanimivo, ne. bi rekla, da bi starši glih tak mogli biti poročeni kot boteri. vidva sta se lani poročla,ne?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 10:59:22
|
|
|
|
*monchy*
|
jaz sem pa čisto finito za danes s pospravljanjem. zdaj sem dala še cote prat drugo pa sem konec plenic se pa res nabere če široko povijaš ne? spet nimajo elektrike? pa to znoriš. kaj jim te čarajo?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 11:03:13
|
|
|
|
trezika
|
dandan po kratkem "prisilnem" premoru Je dragi sobo prenavljal in je bil internet dva dni odklopljen...itak pa včeraj skoraj cel dan ni bilo elektrike no, sva končno naredla plac za petleka v bistvu je celo sobo na glavo obrnil, ampak je meni zdaj ta razporeditev veliko bolj všeč
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 11:03:47
|
|
|
|
mamamajča
|
Čveke, ve pa ste dobre! Nič vas nisem brala za nazaj, razen to o neprofitnih. Petra moja kolegica je bla noseča, ko je dala vlogo in se ji je upoštevalo. Normalno. Jaz pa sem bolj malo na računalniku, sma z Markijem zdaj oba bolana. Zdaj ma uhiko dobro, ma pa virozo pa sevda vročino in je taaaaak siten. Naši v Prlekiji pa so že 40ur brez elektrike...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 11:05:53
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k zanimivo, ne. bi rekla, da bi starši glih tak mogli biti poročeni kot boteri. vidva sta se lani poročla,ne? ma ja.. jaz sem tudi mislila da bi bol starši mogli bit ampak pri boterih pa fajn komplicirajo ne. ja 1. maja sva se poročla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 11:06:40
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* Petra za krst nekomplicirajo za starše.. No ja... mojemu bratrancu so in to fajn
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 11:07:12
|
|
|
|
*monchy*
|
trezika v glavnem da se nam oglasiš! tota elektrika je polom ne mamamajča da se bota čim prej pozdravla! mi se hvala bogu zdaj smo!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 11:08:22
|
|
|
|
*monchy*
|
mamamajča res? nama niso neke no.. mogoče za to ker smo meli krst & poroka skup. ampak je reko župnik da pač pri krstu starši niso tak pomembni kot boteri za to boteri morajo izpolnjevat vse zakramente.. meni je to smotano ampak ne moreš nič
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 29.1.2009 11:09:06
|
|
|
|
mamamajča
|
monchy, hvala. Hja, saj Mark bi bil že boljši, če ne bi še jaz zdaj tega fasala... Pri mojih nismo bli že od praznikov, sploh ne upamo tja...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.