Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 25.1.2009 20:29:21
|
|
|
|
Barbara111
|
dober večer mi smo pa zdaj prispeli iz ormoškega konca sem cartala malo tjaško od silve.Mi nismo na lotu nič zadeli. Nič ne bo od bajte.Jutri pa spet vse po starem vikend mine ko keks
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 25.1.2009 20:29:45
|
|
|
|
TinaV*
|
ooooooo samo ne o krcih...mi jih se vedno mamo...ampak manj katja moj nasvet...koroske kapljice probaj,ampak ni nekaj extra,priporocam nove probioticne kapljice BIO GAIA dobis v lekarni,al pa lefaxin oz avstrijski antiflat..mi smo jo navadli na dudo drugace bog pomagaj....HB za dudo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 25.1.2009 20:30:34
|
|
|
|
Barbara111
|
katja kaj pa vi zaj delate meni še spanje manjka pa sem malo tečna
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 25.1.2009 21:06:27
|
|
|
|
katjakokol
|
tina mi ze mamo avstriske pa mislim da mu ne pasejo ker takrat mi malo bruha pa ful mi kaka skoraj prevec dam mu jih samo ko je res kriza drugace pa jutri dobima koroske
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 25.1.2009 21:13:15
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* petra naslednji teden bomo se en dan oglasli ko bote doma, ker je Timon zdaj neki bolani ,pas se bojim da bi se Tia nalezla, pa še v službi mam gužvo ta teden vsaj do četrtka je neko čudno tak da se bomo zmenli nasledni teden enkrat ja aaa pa za dobitke mi2 mava tudi 4ko no, ko bote meli čas, mi lahko tu gor javiš pa se zmenima.komot
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 25.1.2009 21:31:47
|
|
|
|
katjakokol
|
tak zaj se pa nahranimo pa ajat upam da bo ratalo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 25.1.2009 21:48:39
|
|
|
|
Barbara111
|
kaj ževse spite!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 7:56:45
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! evo za prebujanje! kaj še vse spite? jaz sem že aneja v vrtec odpelala in mam že zajtrk.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 8:39:03
|
|
|
|
mamamajča
|
Dobro jutro! Deja hvala za kavo! pri nas je spet dež, kako je pri vas? Mi pa mamo še naprej vročino, se filamo z antibiotiki, calpolom, kapljicami, je in pije pa že tretji dan čisto nič. Naredi požirek čajeka, pa ne more več... Otročeki naši, kar naprej je nekaj!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 8:47:36
|
|
|
|
barby_nik
|
Dobro jutro... Deja hvala za kavico, si jo bom pravkar privoščla... Pančkali smo super...do 8ih... Mamamajča za tvojega Marka pa , da bo čimprej bolši revček bogi...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 8:51:44
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro! hvala za kavo,si jo bom pozneje privoščila, zdaj sem pri zajtrku. mamamajča, da ti mark čimprej ozdravi
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 8:52:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi zaenkrat še nimamo dežja. je pa neko kislo videti, tak da mogoče bo. mi2 sma tudi super spala, no anej je jaz sem se parkrat zbudila, ker mi je noga zadrevenela pa na wc sem mogla,... maja upam, da se čimprej pozdravite! pri nas v vrtcu pa so se pojavile poleg uši, še koze. tak, da samo čakam kdaj bo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 9:33:17
|
|
|
|
petra *k
|
jaz tudi mislim, da bo vsak čas začelo deževati. pa nebo nič s sprehoda
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 10:27:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj boste pa danes dobrega kuhale?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 10:33:29
|
|
|
|
petra *k
|
jaz mam od včeraj še kos pečenke, pa zraven naredim še riž, pa repincl, pa župo s pakla. tak da bo na hitro. grem zaj počasi kuhat, ker morem potem še zunaj v bloku stopnišče gor zbrisati, sem ta mesec jaz na vrsti, pa še niti enkrat nisem-me je kar sram. samo če pa je blo grdo vreme en čas, pa mi je soseda rekla,da zaj brezveze, prejšnji teden mi ni uspelo, ker je bil aleš popoldan, male pa nemrem same pustiti. tak da gnes pa morem, da me nebodo fentali, bo počasi konec mesca
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 10:40:13
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa bom verjetno repo, pa fižol- pa meso je ostalo od včeraj - ker naši moški težko preživijo brez mesa jaz bi mogla tudi malo gor pobrisat, pa kot vedno- mi ni! pa danes tudi ne bom. mam popoldan pregled, pa se morem malo "porihtat" sicer pa mi nikoli nič ne pobegne, tak da bom ju3 pospravljala pa gor brisala.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 10:40:49
|
|
|
|
katjakokol
|
dobro jutro vse ena velika hvala bogu je bla mirna noc
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 10:42:19
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 Kaj boste pa danes dobrega kuhale? mi pa bomo danes jedli špinačo pa pire krompir... pa juhico od včeraj...pa še kakšen košček govedine... sem pa dotalno brez idej, kaj bi sploh jedli ta teden...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 10:43:14
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol dobro jutro vse ena velika hvala bogu je bla mirna noc katja hvala za kavo... in seveda za vašo mirno in prespano noč..
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 10:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik sem pa dotalno brez idej, kaj bi sploh jedli ta teden... saj jaz tudi, zato pa sprašujem. samo se mi je nekaj na žlico zaluštalo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 10:44:45
|
|
|
|
petra *k
|
ja, jaz pa sem si zaj posesala, tudi že par dni nisem nič prav delala po stanovanju, edino cote perem vsaki dan že, se mi zdi. tak da mam gnes še polno dela, če se mi bo le dalo. nekaj me noge ****. nevem kaj bo s tem.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 10:44:58
|
|
|
|
katjakokol
|
jaz pa se imam vse od vceraj samo malo riza pa solate naredim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 10:47:56
|
|
|
|
*monchy*
|
helov babike! uf mi smo pa danes preživeli brez vročine po noči. ampak še vedno nismo vredu ajali mislim da so zobeki krivi jedli bomo pa špageteee mamamajča za marka
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 11:12:19
|
|
|
|
katjakokol
|
barbyaj tvoj mali je tui mel krce
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 26.1.2009 12:20:50
|
|
|
|
katjakokol
|
kaj zdaj kaj vse pocivate al ste zaposlene s kuhanjem
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?