|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
21.1.2009 12:14:38   
mamamajča
tina, saj niti ni tak ogromna, veš?
odspodi mata še kleti pa garaže, zato vse skup tak zgleda ja.
je pa meni ful lepa, upam, da res isto mislima.

majo pa eni tu v šmarju čisto isto hišo (samo brez garaž), smo se že večkrat hecali o tem

TAKO, MOJ LOTO LISTEK JE VPLAČAN

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 976
21.1.2009 12:49:02   
suncicica
barby ...sta ze bila pri bioenergetiku?

Stella in Pia

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 977
21.1.2009 13:23:20   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

tina, jaz bi z veseljem, če bi bla malo bliže.

Drugače pa bom jaz danes zadela lotko- 1.520.000e!!!

Moj ata mi je namreč dal pred več kot pol leta en listek, pa ga nisem nikoli vplačala, izpolnjenega mam že pol leta doma, pa sem rekla, da ko mi bo "nekaj" reklo, da je pravi trenutek, ga grem vplačat.
Danes mi je reklo, ko sem vidla, kakšna cifra jeuser posted image

malo si prepozna user posted image  lotko imava že midva rezerviran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 978
21.1.2009 13:25:49   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

moj je reko vceraj da bi si se novi auto kupil...je reko da bo vplacal tudi ...sem rekla se enega,kaj pa temu fali? je reko tega bi potem ti mela...on bi pa kupil audija novega user posted image user posted image user posted image
eh to so sanje...ampak nekdo pa jih dobi ne
jaz pa si ne zelim nic drugega ko bajtico,ampak ne vec ko 100m2

tina sva si na istem...js bi si tut najprej hiško postavla, medtem ko moj tut najprej o novem avtu sanja user posted image

ja, lepo je sanjat.... user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 979
21.1.2009 13:29:28   
suncicica
jaz bom pa pocakala na naslednje kolo, ker ziher zdaj nebo izplacilauser posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 980
21.1.2009 13:34:20   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

morrak to pa je superuser posted image user posted image user posted image . malo je takih bank

Ja takrat je bila banka koper še radodarna, kako je sedaj ko je drugi direktor pa ne vem

mariborska je tudi dala ob odprtju računa nekaj zraven, ampak se ne spomnim zneskauser posted image user posted image

nova kbm da zraven, in sicer če daš na več let, ti nakažejo 60 eur, če pa tak,da daješ kolko maš pa dvigneš ko želiš, ti pa nakažejo 40 eur. mislim da boma midva kar to drugo vzela

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 981
21.1.2009 13:51:33   
Anonimen
ja mislim,da ma nkbm to varianto, da ti nekaj dajo ampak MOREŠ vsak mesec dat mislim da najmanj 50eur.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
21.1.2009 13:52:58   
Anonimen
mi2 tudi vsak plačujema 25eur vsak mesec. pa upam, da boma lahko v kratkem znesek malo povišala. samo nama včasih še to ne znese plačat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 983
21.1.2009 13:55:27   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Dobro jutro še ostalim!

Vas malo zapuščam, grem po novo osebno z novim naslovom. Pa se še nisem navadila da smo tu. Saj bo.

kak pa se sploh reče tisti vaši ulici tam spodaj?

škoda, da je dež, če bi bilo lepo vreme bi še mi2 šla v mesto, pa bi se lahko dobile na kaviuser posted image

Sem "že" nazaj.user posted image

Novakova ulica. Saj jaz sem bila zdaj sama v mestu, ko pa je tako zunaj. Sem pa še malo zapravljala v mani, imajo znižanje spodnjega perila. pa se drugič lahko srečava. Mi tu res manjka kakšen klepet, ker še nikogar ne poznam. Bi te itak po trebuščku spoznala. user posted image

Trezika, so vse odgovorile, da to ni res, ena je celo 5 dni pred rokom imela zagovor.

Tudi mi varčujemo za vse tri.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za tiste, ki ste vplačale loto.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 984
21.1.2009 14:11:31   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

barby ...sta ze bila pri bioenergetiku?

dober dan...

aha sma bla včeraj...pa danes grema...user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 985
21.1.2009 14:18:34   
trezika
katka hvala...si me malo potolažla... user posted image  

joj, ta dež mi gre že pošteno na živce....

čakam dragega, da pride iz službe... se najeva pa šibava v ormož...imava dans pa jutri MŠ user posted image user posted image

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 986
21.1.2009 15:20:51   
petra *k
ma kera kakšen recept za pecivo, ki se ne dela z mlekom pa ne z čokolado, oz z ničemer, kar vsebuje mlečno???? jaz bi tak nekaj sladkega..........pa še ven nemrem ki gre dežuser posted image user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 987
21.1.2009 16:14:59   
petra *k
joj, hvala za tolko receptovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 988
21.1.2009 17:47:55   
TinaV*
vse spijo zgleda petra...ves kaj priporocam?
trgovino pa kupis,,,user posted image user posted image
no midve z monchy sva uredile nohte..jovo na novo spet user posted image  pa lepsi so user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 989
21.1.2009 17:49:12   
TinaV*
madona ste dosti nacvekale tecejt ko me ni blo...se ena stran vam ni ratala user posted image user posted image
nevem kaj majo dedi to za foro...da bi meli nove avte...prinas cudno ker nedolgo da sva mela novega...kar nekaj no user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 990
21.1.2009 17:58:05   
tatly
ooo babe sem pri tasci na internetuuser posted image user posted image user posted image danes smo dobli stolčekuser posted image user posted image user posted image in kak ste?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 991
21.1.2009 17:59:22   
TinaV*
ooooooo poglej jo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 992
21.1.2009 18:00:59   
TinaV*
am...zs mas tatly

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
21.1.2009 18:01:19   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

joj, hvala za tolko receptovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče bo kaj za tebe, so sicer recepti za alergike, zato si lahko prilagodiš. Jih nisem podrobno brala, ampak mislim, da brez problema uporabiš navadno moko.

ROŽIČEVI KOLAČKI
sestavine: 2 žlici rjavega sladkorja ali 20g fruktoze, 100 g riževe moke, 50 g tapioke, 50 g rožičeve moke, 50 g kokosove moke, 100 g dovoljene margarine, 1 naribano jabolko, 2 žlički vode (ali sadnega soka ali kompota), 1 vrečka vanilijevega sladkorja, po želji marmelada ali džem ali rožičeva čokolada, za noževo konico pecilnega praška (če je dovoljen)
priprava: Sestavine zamesimo v testo, na veliki pekač damo peki papir in naredimo kupčke. Malce jih sploščimo in pečemo 15-20 minut pri 180 stopinjah. Po želji lahko pred peko naredite v kolačke luknjice in jih napolnite z marmelado. Včasih dam namesto marmelade na sredo kolačkov košček rožičeve čokolade.

KRKHO JABOLČNO TESTO
sestavine: 25 g dovoljene margarine ali rastlinske masti, 50 g riževe moke (še najboljša je grobo mleta iz rjavega riža), 40 g naribanih jabolk, za noževo konico pecilnega praška (če je dovoljen)
priprava: Vse sestavine damo v skledo in jih zamesimo v testo. Jabolčno testo se peče pri 220 stopinjah 20 do 25 minut, oziroma tako dolgo, da rahlo porjavi. Lahko ga razvaljamo in nazrežemo v piškotke ali ga uporabimo za pito.

SADNA PITA
sestavine: 1 porcija dušenega sadja (rabarbara, marelice, jabolka, robidnice, hruške, breskve, slive, ringlo ali črni ribez, lahko mešano ali pa samo po eno), sladilo po okusu - npr. 2 žlice javorjevega sirupa, voda in 1 porcija jabolčnega krhkega testa.
priprava: Sadje očistimo, operemo, olupimo in odstranimo koščice ali pečišče. Narežemo na koščke in ga v malo vode mehkega dušimo. Sladkamo po okusu. Dušeno sadje odcedimo in prihranimo sok - kompot. Sadje naložimo v majhen pekač. Nato naredimo testo po gornjem receptu, ga razvaljamo in oblikujemo z rokami. S testom prekrijemo sadje. Robove testa stisnemo skupaj. Vrhnje testo po sredini prerežemo ali prebodemo z vilicami, da bo sopara lahko uhajala ven. Pečemo pri 220 stopinjah, približno 20 minut.

Keksi dvojni kokos

400 g moke (ostra)
140 g kokosova mast (Palmin)
135 g rjavega sladkorja (zmlet v prah)
80g kokosove moke (lahko mlete mandlje ali drugo)
½ žličke sode bikarbone (lahko tudi brez)
50-60 g riževega (ali drugega) mleka
5-10 žlic vode (po potrebi tudi več)

1. Kokosovo moko namočimo v mleku, da se napije.
2. Mast penasto umešamo, dodamo rjavi sladkor in toliko žlic vode, da nastane mehka masa.
3. Moki primešamo sodo bikarbono.

V visoki in ozki posodi (merici za tekočine) naložimo eno čez drugo in zmešamo točki 1, 2 in 3 – v obratnem zaporedju - tako da je moka na dnu, čez sladkor z mastjo in nazadnje kokos. To pa zato, da ne bo moka po celi kuhinji.
Na pekač damo peka papir in nanj s strojčkom stiskamo kekse. Pomembno je le, da so bolj tanki.
15 min pečemo na 200°C.

Iz te količine sem spekla 3 in pol pekačev, s tem, da nisem najbolj vešča z izdelavo keksov. Tiste, ki imate več izkušenj, bo najbrž prišlo 2 – 3.
KRHKI ROGLJICKI

150 g moke
100 g rastlinske masti
50 g sladkorja v prahu
1 zavitek vanilijevega sladkorja
limonina lupina
Rastlinsko mast zdrobimo v moko, dodamo ostale sestavine in pognetemo v testo. Iz mase oblikujemo enako velike rogljicke, ki jih pecemo v srednje vroci pecici 10 do 15  minut.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 994
21.1.2009 18:10:09   
petra *k
e hvala katka, 3 se mi pa res dopadejo. sem silo delala, ko sem še mela čas, zaj pa upam, da bom jutri kaj lahko spekla. tia se je malo prehladila, pa nenaspana je in je tak hudo tečna, da groza. te pa komaj zaspi, pa se čez 10 min že zbudi. zaj mi je spet zaspala, pa samo čakam, da letim v spalnico. nevem kaj je to. mogoče pa jo vreme zajebava.
o tatly, si se oglasila?deja, ti pa nemaš zaj popodne cajta, ki maš tvojega v službi?

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 995
21.1.2009 18:12:06   
mamamajča
eh,,, nimam lotkauser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 996
21.1.2009 18:13:01   
*monchy*
helow babike user posted image

petra naš timon je tudi danes nevdržen user posted image spi tudi po 10min pol pa auf. user posted image pa samo neke jamra user posted image nič mu ne paše. mogče je res tako vreme user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 997
21.1.2009 18:13:21   
*monchy*
mamamajča mogoče mam ga pa jaz user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 998
21.1.2009 18:14:33   
TinaV*
ah babike nimate ga ve...jaz ga mam ko ga sploh vplacala nisem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 999
21.1.2009 18:24:10   
petra *k
mogoče je pa res vreme krivo. čudno še spi. ne upam se spraviti nekaj delati...in sicer.... shaving.... bi mogla naretiuser posted image user posted image pa mi vena nebo uspelo

za lotka se pa nem z vami kregala, ker nismo vplačali listka. je pa res vsota ta prava,kaj. prvo hiša....te pa bi šla k bivši šefici, pa bi jo malo sprovicirala....te pa bi si doma malo časa vzela za razmislek, in nesla nekam na vezano vlogo en del, nekaj bi našim dala, tii račun odprla, te pa bi mi trije šibnili na en lep lep dopust............sanje...........................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?