Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
dobro jutro Dans smo spet malo bolj dolgo potegnili s spanjem...pa še malo sn se cartala... mi čez tri ure spet odide v službo kar pomeni, da bom spet cel popoldan sama... morn si izmislit neko delo...
trezika dobro jutro tak delaj kot sem jaz ko je moj odišo v službo sem po dvakrat na dan od male cote zlagala v omaro samo da sem še enkrat vidla kake vse so!res sem bla vtrgana da sem to delala ha?
kaj pa je na bregi novega trezika?
7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!
trezika dobro jutro tak delaj kot sem jaz ko je moj odišo v službo sem po dvakrat na dan od male cote zlagala v omaro samo da sem še enkrat vidla kake vse so!res sem bla vtrgana da sem to delala ha?
kaj pa je na bregi novega trezika?
saj bom šla skoraj ziher med cote imam še kar nekaj za oprat in zlikat tako da v bistvu sploh ni blema...samo vseeno je malo tečno, ko sn sama ampak bomo že preživeli...še malo pa tako naš pikec pride
na bregu pa ni nič kaj novega...vsaj js ne vem da bi se kaj dogajalo mrzlo je pa snega imamo kr nekaj
jaz sem si jih ful grizla še lani zaj pa me je nekaj svadlo pa nevem kaj da sn si jih kar naenkrat nehala jest zaj mam sicer dolge ampak v okrog spiljene pa še to tak kot da bi se deca v šoli za ročno delo špilali pa mi niso glih nekaj všeč!
monchy kaj boš fejst podražla pol ko nebodo več otvoritvene cene?
babrby_nik ti samo pridi pa boma že neke naredle eh saj pa bi ti pol mogla blazinico prvo podalšat pol pa umetne naredit meni je rekla da sploh veselja ni mela nikol tega delat ne vem zakaj se je spravlala
11.12.2008 sva dobila najvecji zaklad...Zano ki je velika 49 cm in 2810g
jaanža eh ne... nimam nekega namena.. vsaj jaz ne. bigita me sicer neke matra okoli cen, da bom bankrotirala ampak jaz ne mislim neke dvigovat. vsaj za zdaj še ne