Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 13:19:22
|
|
|
|
katjakokol
|
ki ste vse nic kaj ne cvekate in kaj dobrega kuhate mi bomo jedli kar vampe
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 13:20:14
|
|
|
|
katjakokol
|
pridem pa odprem novo stran
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 13:20:36
|
|
|
|
donna22
|
Hvala tudi tebi, morrak Mojca, saj ti v veliki meri držiš pogovore pokonci Bravo Jaz pa nekaj pojem, te pa počasi v shopping Grema po stvari za pa verjetno novo kuhinjo naročit! Komaj čakam
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 13:26:05
|
|
|
|
katjakokol
|
donna te boste pa novi lepo to kaj bos pa lepga za kupla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 13:27:18
|
|
|
|
katjakokol
|
nas mai se dere mu grem naredit hrano se obrnem da ga grem hranit pa on spi zaj pa sem hrano kar v vroco vodo postavla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 13:28:57
|
|
|
|
mojcaz.
|
donna jaz sem edina ki dans vstraja, pa čeprav se včasih kar sama s sabo pogovarja ooo lepo lepo donna da greta po stvari za no te pa če še bo nova kuhna palda pol pa sta zmagala danes sem telefonirala z VIOLETO* in sporoča da vas morm vse skupaj v nejnem imenu lepo pozdravit, je pa ji doma računalnik crkno in trenutno ne more čvekat z nami
< Sporočilo je popravil mojcaz. -- 13.2.2009 13:29:56 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 13:34:13
|
|
|
|
donna22
|
Ne vem, kaj boma kupla ... Gledala sma za voziček, lupinico, avtosedež, previjalno mizico. Edino od njega teta mora sporočit, kaj nama lahko da - ampak bodo večinoma oblačila, ima pa 2 fantka, sicer pa jaz tudi začenjam dobivat občutek, da bomo meli fantka (najprej sem mislila, da bo , potem, da bo in zdaj spet, da bo ). Bomo vidli junija/julija ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 13:47:22
|
|
|
|
suncicica
|
donna jaz sem tudi en cas nekaj premisljevala kake stvari naj kupim. pol pa sem se odlocla za nevtralno, da lahko imata in . te ze vidim v trgovinah..... meni je bilo to super. hodit okoli in raziskovat otroske stvari.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 13:49:54
|
|
|
|
suncicica
|
jaz pa grem zdaj posteljice oblect,za primer da me strpajo v pon v bolnico
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 13:51:22
|
|
|
|
donna22
|
Saj tudi mi2 mislima nevtralno ... Dani bi sicer rad vedel spol, ker bi potem kao vedla, kake stvari kupit, ampak sem rekla, da oblačila niso samo roza in modra Se spomnim, ko si ti suncicia, pisala, da si nekaj nakupovala za , pa sem bla kar malo fauš, ker se mi je zdelo, da sem še tak daleč od vsega ... Zdaj pa sem že preko polovice, PDP mam čez dobre 4 mesece Pa še nekaj - ti si bla na 3D ultrazvoku, ne? V katerem tednu pa in kdaj bi se na splošno naj delal?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 14:04:45
|
|
|
|
suncicica
|
jaz sem bila 2x zaradi . enkrat v 18t in potem v 22t. za vas ki nosite enega je baje okrog 23-25t najboljsa vidljivost. naricis se en teden prej,stane pa 70e.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 14:23:09
|
|
|
|
katjakokol
|
suncicica kaj delas kako si spala in kaj kuhas dobrega al sta se ze najdla kaj ponoci si spet mogla jest jogurt
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 14:42:21
|
|
|
|
katjakokol
|
zaj gledam malo vozicke pegperego na bolhi pa bi eni radi imeli za rabljene tolko ko skoraj novi pride joj joj jaz bi ga maiu kupla za poleti pa ko kam gremo ker nam toto cikotov prevec prostora vzame v avtu joj groza z temi vozicki
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 14:57:22
|
|
|
|
katjakokol
|
kayjica pa je verjetno ze sla v rim da se danes nic ne javi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 14:57:29
|
|
|
|
ada2
|
čestitke za izpite, pa čestitke ob RD, pa obletnicah, pa itak, da ne vem komu moram za kaj čestitat.... naj si pač vsaka vzame kar ji pripada katja jaz sem adamu kupila PP pliko matic voziček pred 3 leti - novega, pa sem takrat dala 35 tisoč sit. no, saj prej je imel tudi takega, ampak je dal skozi že 3 otroke pred adamom in je bil že ves preštepan in pozašit, pa smo pač novega nabavili. zdaj za miha ga bom pa kar od začetka uporabljala, samo streho sem obrnila in prenosno torbo notri dala. je pa res super za zložit, ga komot tudi v cliota dobim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 14:58:51
|
|
|
|
katjakokol
|
spet imam samogovor
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 14:59:17
|
|
|
|
ada2
|
suncicica kaj zdaj, a greva obe v ponedeljek? jaz bi sicer rada vsaj do plače počakala, da se položnic rešim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 14:59:39
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol spet imam samogovor khm, kaj pa jaz?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 15:07:42
|
|
|
|
katjakokol
|
a prvo jaz pol pa ti ne ja saj zato bi p rada kupla ta vozicek ker oni nam pol skoraj vse zasede pa nimamo maleda avta imamo renult senik tak da je velik prtljaznik samo vozek je za en k ko je tako veliki
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 15:18:23
|
|
|
|
ada2
|
saj večinoma so tisti vozeki, ki se zložijo v "knjigo" veliki za zlaganje, ta se pa v "marelo" zloži in je zato bolj mali. pa meni se tudi vizualno dopade, pa fajn vodljiv je, pa velika izbira barv - mi imamo rumeno sivega
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 15:43:44
|
|
|
|
petra *k
|
mi smo bli na sprehodu, madona je mrzlo gnes. mam vsa bedra ledena monchy, velja za danes, boš dala tatly ležalnik, da mi ga pripelje? lepo prosim, se ti nekak enkrat oddolžim
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 15:44:38
|
|
|
|
katjakokol
|
jaz pa bi imela oranznega al pa trokizno plavega
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 16:05:56
|
|
|
|
suncicica
|
ada ti mas vsakic kaki izgovor da se nebi sla. jedli smo spinaco in pire,drugo se mi ni dalo kuhat. spala pa sem solidno,brez nocnih obiskov hladilnika.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 16:18:38
|
|
|
|
suncicica
|
katja si gledala kaj leklerkovo reklamo,imajo kar nekaj vozickov v akciji- meni se zdijo prav lustni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 13.2.2009 16:23:36
|
|
|
|
katjakokol
|
ne nic nisem gledla tak sirena poje za previt in papat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.