|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
11.2.2009 9:39:08   
tatly
katka mas msn

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
11.2.2009 9:40:45   
tatly
katka gdaj greste v trgovino?se mogoce srecamo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
11.2.2009 9:42:31   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

drugače tudi ni problema, lahko jutri, kak ti paše
meni je vseeno.kak tebi pase

potem pa če si za to, ti jaz zdaj to pripeljem, da ne tovoriš z vozičkom, toliko časa imam, samo napotke mi daj, kavica pa drugič, ko bo lepo vreme, se dobimo kje

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
11.2.2009 9:46:30   
tatly

drugače tudi ni problema, lahko jutri, kak ti paše
meni je vseeno.kak tebi pase

potem pa če si za to, ti jaz zdaj to pripeljem, da ne tovoriš z vozičkom, toliko časa imam, samo napotke mi daj, kavica pa drugič, ko bo lepo vreme, se dobimo kje
ja pol pa tak ja.ves kje je dolga lesa?zadnja vrsta prvi blok st 10 spodaj levo

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
11.2.2009 9:46:58   
katka37

katka mas msn

ja, ti pošljem na zs

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
11.2.2009 9:50:02   
tatly
morem it stello hranit.katka te pa kar pridi

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
11.2.2009 9:57:08   
mojcaz.
joj punce, ste pa dosti načvekale dans zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tally vse najlepše za obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
11.2.2009 10:01:01   
katjakokol
mojca lep pozdrav si danes kaj boljse volje

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
11.2.2009 10:12:26   
mojcaz.
ja ja katja danes pa sem dosti boljše volje. ste me včeraj lepo spodbudile in mi dale veliko energije user posted image user posted image user posted image RES HVALA VSEM ZA LEPE TOPLE BESEDEuser posted image user posted image user posted image

Pa tudi zato sem malo boljše volje, zato ker se grem dans tetovirat user posted image grem nardit nek spomin na Žano in na začetek mojega novega življenja.user posted image

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
11.2.2009 10:14:08   
ada2
mojca kam se greš tetovirat?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
11.2.2009 10:15:47   
mojcaz.
v mb na pobrežje k perotu 

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
11.2.2009 10:34:13   
mojcaz.
tak zdaj pa me je začela malo panika matrat user posted image za tetoviranje dans user posted image user posted image   dobro da se še prej domim z 2 sošolkama iz faxa pa gremo na kavico, da se bom vsaj malo pomirila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
11.2.2009 10:55:35   
kayica24
Jaz sem tudi tetovirana,malo nad trtico..Že nekaj let...

ja,za lepoto je treba potrpet.user posted image user posted image user posted image .Nič naj te ne bo strah..Kaj pa boš vtetovirala?Pa kje?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
11.2.2009 10:58:20   
mojcaz.
dva metuljčka si bom dala na levo lopatico tetovirat.  En metuljček bo v spomin na mojo Žano, ker vem da je zdaj metuljček, ki leta in da se je bom večno spominjala, drug metuljček pa bo simbol mojega novega življenja, saj metulj pomeni za mene simbol svobode-saj ima krila in lahko vedno poleti kamor želi.
Tetovirat pa se grem v MB na pobrežje k perotu.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
11.2.2009 11:03:14   
kayica24
Full dobrouser posted image user posted image user posted image

Saj bo...Tako kot si zapisala,tudi ti boš enkrat doživela srečno nosečnost in te bo tvoj user posted image nosil po rokah...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
11.2.2009 11:03:51   
TinaV*

user posted image user posted image user posted image Tatly& Dejan  vse najboljse za obletnico user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa dobro jutro....na hitro se vam javim....letimo malo v qlandio larisi po neke hlacke,saj jih ma puno ampak cem da ma vse barve da lahko kombiniram ker sem ji danes mogla ene roza 68 oblect pa jih ma do uh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
11.2.2009 11:08:16   
mojcaz.
TinaV lepo nakupovanje želim user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
11.2.2009 11:30:23   
mihi78
Dan! Danes sem Emo prvič položla v posteljico pa odišla, no ja malo sem se ji skrila pa je brez večjega protestiranja po 20 min zaspalauser posted image . Zdaj samo upam, da ne bo spet spala samo 20 min, kot do zdaj. Sicer večer ob 9 tazadno zaspi pa vleče do jutra, samo je to za 3 mesečno bebo premalo. Čez dan niti za 2 uri ne spravima skupajuser posted image .
Mogoče bo malo bolj začela spat, da bo lahko mami malo več čvekala po rr, ne pa enkrat na teden, da tak porabim pol ure, da za nazaj preberem!
Na CSD pa sploh ne bi rabla hodit, se vse avtomatsko podaljša. user posted image
Pozdravljene nove  čveke!!!
Meni porod tudi ni bil hud (pa je mela Ema 4000g pa 52cm, obseg glave 35) - okoli 2 uri sem mela ta močne popadke, prerezan presredek, malo morje šivov, super babici (Kristina, Gordana) skratka še kdaj!!! Sicer pa sem tak dolgo čakala na toto mojo sončico, da četudi bi blo ful hudo bi mi blo vseeno. Jaz sem samo molila, da se vse srečno izteče in sploh nisem mela cajta študirat na strah.
Glede bolečin med nosečnostjo - ubijalske zadnja dva meseca, predvsem noge, ker so mi nenormalno zatekale, če pa k temu še prišteješ 20 kg pa smo tamuser posted image user posted image user posted image !
Glede spanja - prve 3 mesece še nekak pol pa nikak do koncauser posted image . Sem se bala, da ne bom več nikol spala.
Kaj bomo pa danes jedliuser posted image Samo ne rečt piščanca po ptujsko.user posted image
LP

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
11.2.2009 11:34:53   
mihi78
Jaz bi si tudi dala tatu delat - me ful ma - na notranjo stran zapestja bi si dala EMA. Mojca, kje točno je ta pero na pobrežju? Maš kako telefonsko?
Tatly, vse naj za obletnico (mislim da ti praznuješ, če ne pa naj velja za naprej al pa nazajuser posted image user posted image ). Midva tudi mama 25.2. tri leta porokeuser posted image - me zanima, če se bo na datum keri spomnouser posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
11.2.2009 11:35:20   
tatly
oj.mi iz sprehoda
kaka macka je katka kot 25letnica
jaz sem tudi tetovirana na vratu in malo nad trtico

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
11.2.2009 11:37:21   
mihi78
Jaz tudi grem v petek v šoping za našo miško, (KIK pa H&M) bom kar začela 68 kupovat, ker ji je 62 čisto prav - v petek mama sistematskega tak da bom vedla točne mere. Po moji oceni je nekje 62 velika tehta pa okoli 6, 5 kg!
Mam samogovore????

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
11.2.2009 11:38:07   
mihi78
tatly, ki pa si se ti dala tetovirat?

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
11.2.2009 11:39:23   
mojcaz.
mihi 78 Z.S. maš 

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
11.2.2009 11:44:18   
*monchy*
jaz sem tudi tetovirana user posted image nad gležnjem pa na lopatici pa na joških user posted image  user posted image  user posted image  

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
11.2.2009 11:49:14   
mojcaz.
monchy pa je bolelo na lopatici, ker mene je dans malo strah postalo če bo res bolelo, drgač pa se res full veselim tattooja user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.