lutkica -> ->Mesec MaJ<- (13.4.2005 9:32:15)
|
Pozdrav majčice še od naju ;) Ja še malo, pa smo že me na vrsti. Dva tedna in pol še do roka, jaz pa vedno bolj polna energije:zmeden:. Mi vsi pravijo, da bom počasi "odšla v Rim", kajti tudi bolnemu človeku se v zadnjih dneh stanje izboljša preden odide v 9nebesa. Na našo štručko smo pripravljeni, tudi nahrbtnik in toaletni kovček sta že spakirana. Od kozmetike imamo nevtralno otroško milo, mandljevo olje, hladilno mazilo za ritko (dr. Lampreht), 70% alkohol za popek, fiziološko raztopino za nosek (mi je naročila patronažna sestra), vatice, sterilne zložence,... Škarjice imamo tudi mi v kompletu skupaj s krtačko, glavničkom, žličko za zdravila, termometrom,... Danes imava ponovno CTG in pregled. Pupika veselo miga, čeprav imam včasih občutek, da bomo namesto Teje dobili Aljaža, pa saj je vseeno, bom pač oblekce nekomu podarila. Komaj že čakam, da dobim mali zaklad v svoje naročje, tudi ati je že nestrpen, ko kdaj kaj zajamram, že pravi: "Grema?" Počasi bova verjetno tudi šla in komaj čakam ta trenutek. Pozdrav vsem majčicam in ostalim na RR. L in :duda:
|
|
|
|