Grascakinja -> Julije :) (13.4.2005 8:21:05)
|
Oj vse in posebi una :nosecka: srečka Tinka, ki že ve, kako njen pikec zgleda, magari od strani :bravo:! Tudi jaz sem morala včeraj na pregled :(, ker je šlo moje otrdevanje trebuha čez mero, strašansko me je bolel na desni strani in slabo delalo. Me je sestra takoj priklopla na CTG, bebikin srček lupa kot da bi kojnički galopirali. Še ko mi je nameščala elektrode, je bil trebuh trd ko kamen, potem pa sem pol ure tam ležala na CTG, pa nič več. G je ugotovila, da se mi je za 2 mm skrajšal MV :(, tako da moram v ponedeljek nazaj in če bo še kaj krajši, gremo na bolniško :(. Zaradi tiste konizacije se namerč ful boji, da bi prezgodaj rodila. 3 magnesole na dan, manj šihta in več počitka leže. Upam, da bo šef razumu in bom lahko manj delala, če ne grem pa nazaj po bolniški list. Vsaj z bebiko kaže, da je vse OK 9nebesa, pa tudi brca kar konkretno. No, držte pesti do ponedeljka!!! Aja, pa tokrat je bla zelo razumevajoča in znosna, kil pa še pogledala ni :zmeden:. Se res sprašujem, če je bilo tisto zadnjič potrebno....:zmeden: Upam, da gre vam kaj bolje, jaz sem ko povožena kura. Lep dan želim! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|