lušnobica -> RE: Koprske nosečke 2009 (19.6.2009 8:54:11)
|
Oj, ... mayamaya, mi smo se tudi skoraj odločili za Jane Slalom Pro in bi tudi mi imeli samo voziček s športnim delom in košaro, brez lupinice. Tako daleč še nisem, da bi spraševala v Pikapolonici, če se da naročit posebej in za kakšno ceno. To pride še na vrsto. Nisem pa več 100% prepričana, da bo to to, ker sem zadnjič brala temo o tem kakšne probleme imajo nekatere s temi vozički. Me je kar malo odvrnilo od Jane-a in spet malo premišljujem in gledam kaj bi in bolj kot gledam bolj sem neodločena. Sicer sem Jane Slalom Pro izbrala predvsem zaradi teže. Če ne bi imela nobenih omejitev, bi bila moja izbira verjetno GT3 ali kakšen Mutsy. Noben pa ni idealen. Poglej to spletno stran, ti bo mogoče kaj pomagalo, je pa v nemščini: http://www.o-baby.de/agr/Jane-Nomad_22504_3.html (upss, nisem uspela aktiviat linka) Tukaj lahko naročiš vsako stvar posebej, ma mislim, da tudi pri naših sosedih Italijanih bi se dalo. moom, mislim, da sem si enkrat že ogledovala Hauck-e, ampak mislim, da niso ravno med tistimi lažjimi. No, če slučajno res kaj najdem, vem na koga se obrnit. Hvala. Ja, res. Kje sta Amaya in Belen? Upam, da se kmalu oglasita z lepimi novičkami.
|
|
|
|