amaya -> RE: Koprske nosečke 2009 (24.4.2009 20:03:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Danes smo imeli pregled. 45 minut čakaš za 2,5 min pregleda in seveda izvidov krvi, ki se ne vedo kje so...svašta...se mi zdi skoraj brezveze hodit... nasledni pregled imam 6.5., par dni pred rokom. Ma kaj potem se hodi v porodnišnico na preglede od roka naprej? Ma kaj mi bo kakšna povedala kako deluje stvar enkrat,ko si v porodnišnici? Mene me ful zanima... ja potem hodiš na CTG v porodnišnico. Čudi me, da te ni dal prej na CTG...ponavadi je en teden pred PDPjem....vsaj tako sem jaz imela. Pač prideš v porodnišnico gor v prvi štuk in greš na CTG, potem pa na pregled k dežurnemu ginekologu (z izvidom CTGja) in to je to. Če vidi, da se nekaj dogaja te pregleda, če si odprta, če ne pa : se vidimo naslednjič. Še pred tem (če se ne motim) se greš registrirat na šalter v ginekološko ambulanto. Malo sem pozabila te reči. Če je tvoj parter pri porodu, gre on tik pred porodom plačat položnico, ki jo dobi dol na recepciji...vsaj tako je moj moral narediti. Evo, to je to. EA, pa se baje plača naknadno....mislim, da dobiš položnico po pošti. Nadstandard pa preden zapustiš bolnico (po porodu seveda).
|
|
|
|