Anonimen
|
os* v najinem ožjem izboru so: JANE (TRIO)- če bi se dalo kupit posamezno in ne v kompletu bi se skoraj odločila za tega. Ko bom naslednji teden šla v Postojno moram pogledati kako se naslon za hrbet nastavlja pri tem vozičku. Če ima zadaj za naslonjalom vrvice (kot na primer QUINNY) mi ne pride v poštev, najlažji od vseh 3- kolesnikov, športni del zmeraj gleda naprej- se ga ne da obrniti, lupinica je ena najslabših, kar se CRASH testov tiče (vir AMZS), se ga da zelo lepo zložiti, pri športnem delu dobiš že v kompletu zimsko vrečo in torbo za previjanje, dežna prevleka je vključena v ceno, ima napihljiva kolesa PEG PEREGO GT3 TRIO- pri tem kompletu mi je všeč, da lahko vse dokupiš posamezno. Voziček je med težjimi in dražjimi. Športni del ni obračljiv (otrok gleda zmeraj naprej), naslonjalo se samo zaskoči, z eno potezo. Zasede veliko prostora v prtljažniku (preverjeno v Opel Astri karavan), pri športnem delu dobiš zimsko vrečo, ne dobiš torbe za previjanje, dobiš le marsupjo, dežna prevleka je vključena v ceno, ima napihljiva kolesa BEBE CONFORT HIGH TRECK- pri tem vozičku lahko tudi vse dokupiš posamezno, pri športnem delu moraš dokupiti zimsko vrečo, ne dobiš previjalne torbe in ne marsupja, športni del je obračljiv (otrok lahko gleda v obe strani), ima dve brenzi, eno na ročaju in eno pri zadnjih kolesih, dežna prevleka je vključena v ceno, zaslon za hrbet se zaskoči ( to sicer nisem še sigurna, bom pa znala 100% povedati, ko ga bom šla jutri pogledat), ni najbolj poceni (vendar je v IT za približno 200 € cenejši kot pri nas), ima napihljiva kolesa Ajej, če sem kaj pozabila. Je toliko tega, da te že glava boli, ko samo razmišljaš o nakupu. Vedi pa to, da ima vsak voziček svoje + in -. Ni ga, da bi bil perfekten.
|