amaya -> RE: Koprske nosečke 2009 (20.2.2009 19:58:39)
|
moj je tudi tak tip, da ne pokaže čustev na široko in visoko, ampak njemu je vse samoumevno. Ko sem prvič zanosila, sem ga tako ko sem naredila test, poklicala in mu to povedala. Tišina in aja, si sigurna. Ko je prišel domov, ga je test čakal na mizi in ga ni niti pogledal. Jaz sem bila valda vsa užaljena in iz sebe. Sej ne da sem čakala filmski objem in solze itd., ampak ou: vsaj eno besedo...No 9 mesecev je minilo tako. Če sem hotela, da čuti brcike in gibanje sem mogla it do njega, dvignit trebuh, mu položit roke...potem sem začela nastavljat trebuh, da je dajal ljubčka nanj, preden je šel zjutraj delat....Sem se kar spotila...Tisti dan, ko pa sem rodila in je prijel sinčka v roko je bilo pa nekaj nepozabnega. prvič v življenju sem ga videla, da je imel solzne učke...danes je zame najboljši očka na svetu: je pozoren, mi pomaga, ga previja, kopa, hrani, se z njim igra,...ko sem zanosila v drugo, sem bila jaz šokirana, on pa vesel in je izjavil (pazi ON): otroci so naše največje veselje....tako da ne sekiraj se: se psremenijo, samo fora je v temu, da on to sedaj drugače doživlja kot ti in mu ni nič jasno. Daj mu čas: obvezno pa naj gre s tabo v porodno sobo, ker se bo tako bolj zbližal z dojenkom takoj.
|
|
|
|