Anonimen -> RE: Koprske nosečke 2009 (12.2.2009 13:15:48)
|
Ojla pupe! Jaz sem se pravkar vrnila iz Kopra. Bila sem v Lidlu in kupila varovala za vtičnice in predalnike, tista varovalna vratca, 1x pajac in 1x bodije. Sem kar zadovoljna z nakupom, glede na to, da so ta varovalna vratca povsod nad 40 €. Vendar vam moram povedati, da ima Hofer kar se tiče oblačilc boljšo kakovost kot Lidl, no, vsaj meni se mi zdi. Ko je bila akcija v Hoferju, sem prav tako kupila spalne pajace in bodije in že po videzu je kakovost boljša. Bom videla, ko bom vse oprala kakšna je zares kakovost. Glede Ikee. Midva sva kupila spalnico tam in sva zaenkrat zelo zadovoljna. Res pa je, da ima Ikea določene artikle, ki so cheap variante po ceni in kvaliteti. Midva sva pregledala skoraj vse spalnice na slo. tržišču in vam lahko povem, da so me nekateri proizvajalci pošteno razočarali in, da je Ikeina spalnica dosti boljše narejena kot marsikatera slo. spalnica. In ne mislim spalnice (tipo Lesnina 350 € cel komplet spalnice), ampak kao kakovostna spalnica, ki je ne dobiš pod 2000 €. Pa še dizajn je bil iz pantiveka (mislim na Alples). Uživajte še naprej v sončku. Jaz grem posesat stanovanje in počasi začet kuhat kosilo.
|
|
|
|