Za nas ... (215. nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

emaa -> Za nas ... (215. nadaljevanje) (12.4.2005 19:30:24)

Punce moje, še kar uspešen torek je za mano, upam pa, da me ne bo spet ven vrglo sredi pisanja sporočila.

Na GK sem zvedla, da jih ne moti, če grem drugam na laparo, saj bom mogla na date z Ribičevo čakat. Ne vem sicer ali je sestra to rekla iz preobremenjenosti ali kaj, ampka rekla je. Ker imam prvič nekoga, ki pozna nekoga in lahko morda pridem prej na vrsto, bom poskusila, mogoče rata.

Buškica mi je poslala SMS, da so razgovori potekali OK, poročala bo jutri, ko bo dobro razmislila:rozica:.

Anitka še malo pa boš zagledala magični +, :modri:, :roza: in boš srečna.

Ostale držim pesti, da vam vsem kmalu rata.

Neni, Goya, klarisa za vas pa še posebej držim
:miska::miska::miska::miska::miska:

Za vse punce šopek :rozica:
PS: Če me še enkrat ven vrže, bom znorela (me je že ene 5x, še dober da skoz kopiram)

Nannn -> Za nas ... (215. nadaljevanje) (12.4.2005 21:32:44)

za vse drzim tudi jest pesti in da Anitki rata in vsem drugim seveda da koncno zagledajo :modri::roza: ...

Moj dan je minil zelo delaven...sedaj sem doma in full utrujena...res danes ringaraja neki steka...

:rozica:

simonas -> Za nas ... (215. nadaljevanje) (13.4.2005 7:49:15)

Tudi jaz držim :miska::miska::miska: za vse ki se trudijo, še posebej za tiste, ki se trudijo že dosti dlje od mene. Upam,da tudi one držijo :miska::miska::miska: za mene. S skupnimi močmi nam bo vsem uspelo.

emaa -> Za nas ... (215. nadaljevanje) (13.4.2005 8:24:53)

Urša76 je do četrtka še v bolnici, potem gre pa v Dolenjske Toplice in se vrne okoli prvega maja, še mal bo treba čakat, da vse pridejo nazaj.
Ena :rozica: zate Urša

tinkamiška -> Za nas ... (215. nadaljevanje) (13.4.2005 12:33:22)

Drage pupe:rozica:

Danes pa nisem nič kaj dobre volje:( Moje joškice so se včeraj napihnile, danes pa so spet uplahnile tako kot prejšnji mesec:( Nevem kaj se z mano dogaja, pred operacijo so bile napihnjene od O do M, sedaj pa že par dni po O uplahnejo. Eh, kaj čmo:( Ma mogoče je samo slabo vreme krivo, da se tako počutim, upam.

Zdej pa ve pupe:

Buškica, super, da so pogovori potekali tako kot je treba:bravo::bravo::bravo: zdej pa naj se stvari hitro odvijajo naprej:rozica::rozica::rozica:

Tinka

Anitka naša pupa:rozica: upam, da si danes že veliko boljše in da si že kaj dobrega popapala, pa da prideš čimprej domov in potem na pot k svoji:duda:

Goya, neni in Klarisa še naprej:miska::miska::miska:, da se tokrat prime:miska::miska::miska:

Simonas, seveda stiskamo pesti tudi zate:miska::miska::miska::)

Mojca9000, zdej se pa res mora prijet:miska::miska::miska:zadnjič je bila samo vaja zdej gre pa zares:)

Ema, upam, da se boš zmenila za čimprej za laparo:miska::miska::miska::)

Vsem ostalim pupam pa tudi želim, da se vam končno uresničijo sanje:miska::miska::miska:

tinkamiška -> Za nas ... (215. nadaljevanje) (13.4.2005 12:39:12)

Tist Tinka v sredini spada na konec:zmeden::)-

Stran: [1]