evi28 -> RE: laktacija (18.1.2009 14:15:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: wing Ne prestavljaj ga z ene dojke na drugo. Naj ti eno do konca izprazni. Če vmes zadrema in je ne izprazni ga spet pristavi na isto, da dobi iz nje vse tri "kvalitete",morda prav zato ne pridobiva na teži. Na začetku privre tisto odžejalno mleko v navalu in se najbrž hitro napije in nasiti in mu je dovolj, tako da do hranilnega niti ne pride. Če ga pri naslednjem pristaviš na drugo stran bo isto-bo vedno dobil premalo kalorično. Torej moj nasvet-eno izprazni do konca in potem na drugo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Če bi bilo tako, bi bila moja[sm=duda.gif] skoz podhranjena...Dojke nikoli ne moreš do konca izpraznit, ker se mleko skoz tvori. Če misliš, da se jezi zato, ker mleko neha tako hitro teči, ga prestavi na drugo, zaradi tega ne bo dobil samo prednjega mleka, verjemi. Če pa ne verjameš, pa vprašaj svetovalke za dojenje, ker to ni na mojem zelniku zrastlo. Jaz sem jo zvečer, ko je hotela več jesti pred spanjem, prestavljala iz ene na drugo stran, tudi po 4x ali pa še več, tako da flaška zvečer ni nujna. Pa še glede teže. Ne redijo se vsak teden isto, mogoče kak teden dosti, naslednji pa pač manj, če ima plenice dovolj polulane in pokakane in je drugače dobre volje, se zaradi enotedenskega nenaraščanja teže ne sekiraj, če pa bi se to nadaljevalo še nekaj časa, potem je pa druga pesem
|
|
|
|