Mina1 -> prosim za informacijo (12.4.2005 21:19:42)
|
Nikitta: jaz sem imela pri drugem:duda: to meritev, ki je pokazala, da bo otroček velik v sorazmerju z mojo medenico oz. boki. Pa prvič je bil tudi že CR in tako. G mi je dal napotnico za to meritev (opravijo jo nekako 14 dni oz. pri meni 1 teden pred rokom). Pregledajo vse: UZ, CTG, EKG, kri, voda, pa verjetno še kaj... in potem počakaš na rezultat še isti dan. Tam si npr. od 7:00 do 14:00, tako dolgo to traja. In potem ti povedo datum za CR (pomeni elektivni CR) ali pa tudi ne. Jaz sem dobila datum za CR dva dni pred rokom iz že prej zg. povedanih stvari. Če je otroček res velik, je morda bolje tako. Pri prvem so mene najprej 16 ur matrali in potem ugotovili, da je :duda: prevelik za moje boke, pa še odprta sem bila samo 4 cm namesto 10 cm. Voda mi je odtekla že doma. Torej so naredili CR. Sedaj drugič pa po tej meritvi. In mi ni žal. Res da boli potem, ko se zbudš in tako, ampak ekipa v LJ je fenomenalna, namestijo te na oddelek A in hitro okrevaš. Nič bati, boš videla, da bo vse v redu;) Drži se in sporoči novičko, pa-pa Mina1
|
|
|
|