Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
velikost foliklov pred iui 16.1.2009 13:04:17
|
|
|
|
buča
|
danes sem bila prvič na uz.Danes je 8.dan in 7,ko si dajem gonal f 150.Pridelala sem 6 foliklov,desno-13,14 in levo 16,17,13,13 .lh je zaenkrat negativno.Ni rekla,da je slabo,niti,da je dobro.Če ima katera kaj pojma,me zanima,kaj si misli na rezultat.a je ok,a niPrejle sem mal brskala po netu in prebrala,da je neka punca pridelala kar 30 foliklov. V glavnem,jutri,9.dan imam ponovno uz,poj pa še ne vem kako naprej.lp
|
|
|
|
RE: velikost foliklov pred iui 16.1.2009 13:14:00
|
|
|
|
Fargesia
|
buča, to je SUPER rezultat! če bojo vsi zrastli, je možno da te bodo na IVF poslali, ker je ful velika verjetnost večplodne nosečnosti!!!
|
|
RE: velikost foliklov pred iui 16.1.2009 13:32:02
|
|
|
|
boob
|
buča to je super. . .jst sm učeri imela na vsaki strani 2 in to 11,12 in2x14 (neki tazga) pa mi je rekla G da je to ful uredu. Na 1 IUI sem imela pa na 1UZ samo 1x10, pol pa k sm v drugo šla jih je blo pa cel kup in to velikih in polnih, pa so se odločli za IVF, sam pol se je dr.Zorn v zadnjem momentu odloču da ne, da bomo probali z IUI, sam žal se ni nič primlo. . . Če imaš jutri UZ se bomo pa sigurno vidle, ker jaz pa kittyy ga imamo tud. . . Drgač se nam pa pridruži na 'debati' IUI. . si dobrodošla. . . tam smo vse punce ki čakamo oz smo v postopku IUI
|
|
|
|
RE: velikost foliklov pred iui 16.1.2009 16:52:15
|
|
|
|
buča
|
pa a ste doble kšno injekcijo dons?Meni niso dal nič,endiometrij je zadebeljen 11 mm.Ok,me veseli,da naj bi bil rezultat ok,tista sestra,ki mi je naprej dala napotke,pa je rekla,da sta dva mogoče u redu-,tista 16,17 levo.No,sj zdej pa grem pogledat mal na tiso debato,ki sta jo omenile...Kdaj pa mata uz?Tud ob 7:30?
|
|
|
|
RE: velikost foliklov pred iui 16.1.2009 20:08:13
|
|
|
|
Fargesia
|
buča, pa še endometij tako debel! pa to je zakon! res super novičke!!
|
|
RE: velikost foliklov pred iui 16.1.2009 20:26:34
|
|
|
|
buča
|
a bejš no.Zdej se pa men tko smeji kt se tvoja slika pod nickom
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?