No pa še jaz!!!! ;-) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

saba01 -> No pa še jaz!!!! ;-) (12.4.2005 20:54:10)

Svečko kupiš v Standartu v cvetličarni cene so od 2500 sit naprej , napis doplačaš 100 sit , lahko pa povprašaš za dekoracijo in potem ti povejo kako in kaj.
Drugače pa v Starem Velenju v cvetličarni Meta tudi prodajajo in dekorirajo , samo tam ne vem kakšne so cene:zmeden:

LP,Sabina:rozica:

NENAJANI -> No pa še jaz!!!! ;-) (12.4.2005 20:56:20)

Špela&Staša, ti si zlata vredna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala ti!!!!!!!!!!!!!!
:rozica:, samo zate!!!!!!!!!!!!!!!

lefairyon -> No pa še jaz!!!! ;-) (12.4.2005 21:28:06)

glede krsta se strinjam z nenajani...je izredno lep obred in lep dogodek...ni poanta v darilu...mojemu sinu je bila botra moja sestrica ki še obiskuje srednjo šolo tako da darilo ni moglo biti ne vem kako drago je pa blo iz srca...dobil je srebrno verižico z obeskom in ne zlato, moji starši so pa zraven dali še trip-trap stolček.ne strinjam se z anonimko ki je napisala da je to vse bedarija...sicer pa kako za koga...vsak ima svoje mnenje...
lep pozdrav pa za vsako ena:rozica:

viv_ -> No pa še jaz!!!! ;-) (12.4.2005 22:25:07)

jananana: a ime mu/ji boste določil a bo kar Dete, pa boste počakal da bo s svobodno voljo sam/a izbral/a ime? Lahko da mu tisto, ki mu/ji ga boste vi dali ne bo všeč.

Janeja -> No pa še jaz!!!! ;-) (12.4.2005 23:22:34)

U Mohorjevi knjigarni u Celju (nasproti sodišča)imajo veliko izbiro sveč za krsta, pa različne oblike belega "platna" - majhni prtički z izvezenim angelčkom,...

Jaz botra dvama in za oba "moja" otročka sem tam kupla vse. Res lepe stvari majo pa veliko izbiro!

Pa lep krst vam želim.

Janeja -> No pa še jaz!!!! ;-) (12.4.2005 23:25:09)

:ups: sveč za krst
:ups: Jaz sem botra ...

to se nardi pa ko prehitr pišeš. :)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]